Guiden til dig, der vil have mere volumen i håret

Hvis du synes, at dit hår ser en smule fladt og kedeligt ud, kan det gøre en kæmpe forskel, hvis der kommer lidt mere volumen i det. Det er dog ikke altid helt nemt at finde ud af, hvad man faktisk kan gøre, for at få mere fylde i sit hår. Du kan læse videre her for at finde guiden til dig, der vil have mere volumen i håret.

Volume spray

Der er forskellige ting, der kan hjælpe dig, hvis du ønsker mere fyldigt hår. En af dem er noget som en smart volumespray. Med denne kan du forholdsvis nemt tilføje mere fyldighed til dit hår, så det ser mindre fladt ud. Overvej altså derfor, om du skal ud og have købt en volumespray, du kan benytte til håret i hverdagen.

Noget andet du også kan overveje, er nogle specielle tabletter, der kan være med til at give mere fyldigt og tykt hår – find new nordic hair volume tabletter her. Dette kan altså også være en løsning til dig, der føler, at håret mangler lidt fylde.

Overvej etager

Dette er dog ikke det eneste du kan overveje, for at få mere fylde i dit hår – du kan nemlig også overveje, hvilken frisure du har. Hvis du tager til frisøren og får klippet etager i dit hår, er det for eksempel noget, der kan være med til at give langt mere fylde og dynamik, hvis du er træt af, at du hår bare er helt fladt.

Du kan derfor booke en tid ved frisøren, og her spørge efter at få klippet nogle etager i håret. Det vil uden tvivl også være en løsning, der bliver rigtigt flot. Dette er altså guiden til dig, som ønsker lidt mere fyldighed og volumen i sit hår.