Bliv klogere på korttidsleasing af bil

Hvis du overvejer at lease din næste bil, er der mange forskellige måder at gøre det på. Hos mange firmaer, du kan lease hos, er der imidlertid en fast bindingsperiode, som kan være længere end du har brug for. Af den årsag introduceres der en anden form for leasing, hvor du ikke er bundet i lang tid ad gangen – nemlig korttidsleasing.

For en kort periode

Hvis du står og mangler en bil for en kortere periode, giver det ofte ikke mening at købe. Derfor kan det være smart at ty til leasing i stedet. Dog kan dette alternativ også være vanskeligt, hvis du blot ønsker at lease din bil for en kort periode. Her kommer korttidsleasing således ind i billedet. På denne måde kan du lease en bil, som du kan køre i, men er kun bundet til aftalen for en kort periode.

Udregn dine omkostninger

Det skal naturligvis passe til dine behov og budget, når du skal lease en bil. Du kan derfor med fordel besøge websiden, hvor du kan læse meget mere. Her finder du desuden et priseksempel på udregning af prisen på korttidsleasing. På denne måde bliver det nemmere for dig at udregne, hvor meget du skal betale for din leasing i den periode, du er bundet til den. I prisen er der service- og vedligeholdelsesaftale inkluderet, men du skal selv sørge for grøn ejerafgift, forsikring, vejhjælp, brændstof og dæk.

Tilegn dig mere viden

Det kan være en fordel at udforske websiden grundigt, hvis du ønsker at tilegne dig mere viden, når det kommer til korttidsleasing. Her finder du ligeledes en F.A.Q, hvor du kan se, hvilke spørgsmål kunderne ofte stiller – og herigennem blive meget klogere. Kontaktoplysninger med mere er naturligvis også tilgængelige, hvorfor du ikke skal tøve med at kontakte firmaet, hvis du har spørgsmål vedrørende leasing af bil.