Sådan får du nyheder fra din kommune

Ud over nyheder fra hele landet, kan det være rart at kunne følge med i, hvad der sker i ens egen kommune. Derfor findes der en netavis, hvor du får nyheder og artikler, som handler om ting der sker i dit lokalområde. Her kan du læse om forskellige emner, så som kultur og politik, og finde artikler med gode råd og guides til hverdagen.

Der findes en netavis til hver enkelt kommune, og dem kan du læse mere om her:

Altid nyheder fra dit lokalområde

Med en netavis fra din kommune finder du altid nyheder og artikler, som handler om det område du bor i, læs mere her. Her får du altid de vigtigste nyheder samt artikler inden for emner som debat og politik, kultur og politiets arbejde.

Også inden for erhvervsområdet finder du spændende artikler, som kan være nyttige for dig som for eksempel driver egen virksomhed. Det kan også være, at der afholdes møde om de kommende byggeopgaver i din by, som kan være interessant for dig at deltage i. På den måde kan du altid holde dig opdateret på, hvad der foregår i din kommune.

Er du politisk engageret?

Går du op i politik, eller ønsker blot at vide mere om de politiske emner som tages op i din kommune, finder du også artikler inden for dette emne. Det kan eksempelvis være en artikel om, hvad der er blevet diskuteret på det seneste Byrådsmøde, eller om et spændende foredrag som afholdes, og som du kan deltage i. Ønsker du at deltage i en debat, kan du desuden indsende læserbreve til netavisen.

Du kan også selv indsende nyheder til avisen, så du selv kan bidrage til netavisens indhold. Ved at alle kan indsende indhold og nyheder, er man som borger sikker på, at man altid får de vigtigste informationer fra ens kommune.