Spar penge på varmeregningen denne vinter

Det er igen blevet vinter, og temperaturen er for alvor begyndt at falde. Dette betyder også, at det igen kræver lidt mere, når huset skal varmes godt op. Det kan godt gå hen og blive en smule dyrt – det er derfor smart at overveje, hvordan du kan spare lidt på varmeregningen. Læs videre her for at finde gode råd til, hvordan du kan gøre dette.

Hvornår har du sidst tjekket din loftisolering?

Der er flere forskellige ting, der kan hjælpe dig med at spare lidt penge på varmeregningen denne vinter. En af dem er din loftisolering. Hvis det er længe siden, at denne sidst er blevet tjekket, kan det være en fordel at få lavet et isoleringstjek. Så kan det nemlig være, at det vurderes, at der er brug for noget mere loftisolering – læs mere her, for at finde hjælp til loftisolering og isoleringstjek.

Hvis din loftisolering er mangelfuld, kan det godt være noget, der giver et stort varmetab, og altså derfor gør, at du bruger flere penge end nødvendigt på opvarmning af dit hjem. Ved at få lavet en ordentlig isolering af dit loft, vil du derfor kunne spare en del penge på din varmeregning denne vinter.

Placer ikke store møbler foran dine radiatorer

Det er ikke kun din isolering på loftet, der kan være med til at spille en rolle for varmeregningen denne vinter. Hvis du har radiatorer i hjemmet, kan det nemlig være en god ide at overveje, om du foran nogle af disse har store møbler. Hvis du har, kan det være en god ide at rykke lidt rundt, så dine radiatorer ikke spærres inde.

Det vil nemlig være sværere for de forskellige rum og blive varmet godt op, hvis der står nogle store møbler foran dem, og dette gør altså også, du vil bruge flere penge end nødvendigt på varmeregningen.