Hvor skal teambuilding-turen gå hen?

Alle form for teams kan trænge til en ryste-sammen-tur og god oplevelse. Ture med teamet er en god måde at lære hinanden bedre at kende på. Væk fra hverdagen og opleve hinanden på en anden måde. Om det så er håndboldholdet, kollegaerne eller familien.

Detektiv for en dag

Kan du lide at løse gåder og opklare mysterier? Måske du har set Sherlock Holmes? Hvis du er fascineret af hans måde at tænke på, så har du mulighed for at prøve nogle af hans teknikker af i Escape Room sammen med dit team. Det kræver en god omgang tålmodighed og til dels en rimelig krøllet hjerne for at løse gåderne. Men når man samarbejder i teamet, skal man nok hurtigt finde ud af at fordele opgaverne, så man i fællesskab kan løse, hvordan man kommer ud af escape room. Du har sammen med dit team 60 min til at komme ud. Så bare rolig, hvis I ikke når at løse mysteriet, kommer I ud alligevel. 

Tag de mindre børn med  

Oplevelser med børn er noget helt specielt. De er ikke små særlig længe, så det er med at nyde det så længe det varer og skrabe en masse oplevelser sammen med dem. Escape Room for børn, vil de små hoveder blive sat lidt på prøve, men på en sund og lærerig måde. Der skal tænkes kreativt og de små hjerneceller kommer på arbejde. Sammen med dit barn kan du skabe et minde, der ses tilbage på med et smil. Måske endda så stort et smil, at I tager sammen der ind igen. Det er en god og anderledes måde at komme tættere på hinanden og nyde hinandens nærvær. For lige meget hvor tætte man er og hvor godt man kender hinanden, kan man altid lære hinanden endnu bedre at kende. Så tag dit barn i hånden, og løs mysteriet sammen.