En all-inclusive kasseløsning til både små butikker og til store kæder

Ønsker du at få butikken med i den hurtigt voksende teknologi-verden? Så har du nu mulighed for at digitalisere det hele med avanceret webshop integration, point of sales til kunderne og et økonomisystem. Alt sammen for at gøre det nemmere for jer som virksomhed og tiltrække flere kunderne til.

Hvordan kan man tiltrække endnu flere kunder?

Mange danskere vælger i nutidens verden at benytte sig af den store, og stadigt voksende, handel på internettet. Før hen hvor det handlede om at eje den butik, der så mest tiltalende ud på gaden, handler det nu om at skille sig ekstra meget ud på internettet, så man ikke forsvinder i mængden. For at kunderne har lyst til fortsat at handle hos en og også gerne trække flere kunder til, skal det gøres sjovt for kunderne at handle hos en. I den digitaliserede kasseløsning, er der lavet et point of sales system, du kan bruge til at give kunderne en grund til at vælge dig, frem for dine konkurrenter. Det er en unik mulighed for også at sende engangstilbud, ved specielle events eller på fødselsdage. Hvis du personliggør enten sms´er eller mails, vil det også gøre det sværere for kunden at modstå tilbuddene.

Hold nemt styr på regnskaber og data

I den helt nye digitaliserede kasseløsning, er der god hjælp fra økonomi- og regnskabssystemerne. Så skal du ikke selv sidde og bakse med en masse tal og skemaer. Det er blevet gjort nemt for dig at holde styr på, om du så sidder i en lille butik eller en større kæde. I slutningen af dagen kan du med fordel lave en dagafslutningsrapport, så du nemt kan følge med i din forretnings udvikling. Det er en god ide at samle sig data, som du i forretningen kan bruge til at se, hvad der er hot or not.