Sådan kan du bruge sommeren med veninderne

Hvad kan du lave sammen med veninderne, når sommeren for alvor er her? Hvis vennegruppen har råd til at rejse et nyt sted hen i verden, var det en fantastisk måde at pleje venskabet og samtidig at smage nye retter, dase ved nye strande eller pools og feste til langt ud på natten i nye omgivelser. Men I har også mange fede aktiviteter at tage jer for her til lands. Her får du nogle idéer at prøve af.

Få manicure og pedicure sammen

Fx kunne I tage på skønhedssalon sammen og få manicure og pedicure. Både så at I kan snakke lidt sammen og hygge jer. Men også så I kan sparre med hinanden om, hvilke stile I tænker kunne være gode for hinanden. For det er let nok at gøre sig sine egne meninger om, hvordan den perfekte manicure skal være. Men ofte har en andre en bedre idé om, hvad der passer bedst til én ift. looket.

Besøg danske provinsperler

Som noget andet kunne I besøge nye byer sammen – en discountversion af det at rejse til et helt nyt land. For Danmark har mange smukke provinsperler og badebyer rundt omkring. I kan booke et ophold på et lokalt vandrehjem eller billigt hotel og få dagevis til at gå med at se ting i nærområdet og nyde de naturoplevelser, du finder uden for landets små byer – fx på én af Danmarks mange øer.

Nørd på en højskole

I kunne også tage et højskoleophold sammen, hvis I ikke har arbejde, der binder jer. For Danmark har talrige højskoler, hvor I får mulighed for at dyrke dét, der interesserer jer – og hvor I også møder mange andre, der ligesom jer ønsker at nørde med noget. Faktisk kan et højskoleophold munde ud i, at jeres vennekreds bliver endnu større, og at I får et landsdækkende netværk stablet på benene.