Aktiviteter og attraktioner for hele familien i Kerteminde

Dansk natur er smuk året rundt, og Kerteminde Haven ved Havet er et af de steder, hvor man kan opleve den på nært hold. Med masser af solskinstimer årligt er dette et af Danmarks mest populære rekreative områder, hvor man kan dyrke sport, slappe af i naturen eller tage på opdagelse i de smukke omgivelser. Uanset aktiviteten, så er Kerteminde Haven ved havet en fantastisk destination for oplevelser. Læs mere om de mange muligheder for oplevelser i Kerteminde her.

Tag på tur ved Fyns hoved tæt på Kerteminde

Fyns hoved ligger i Kerteminde kommune på Fyn, og er en halvø, der udgøres af Fyns store østlige havn Fænø Sund. Fyn hoved er Danmarks næststørste halvø efter Mols. Fyns Hoved har et dramatisk landskab med høje klinter, dybe skove og rolige bugter. På Fyns Hoved er der også et usædvanligt rigt fugleliv og flere sjældne plan ter, så det er med god grund, at Fyns Hoved er et af fynboernes foretrukne udflugtsmål til at opleve smuk natur. Man kan lade fantasien få frit løb, og opleve, hvordan her så ud, da den fredløse Marsk Stig gemte sig i Røverdalen. Eller man kan kaste linen i havet, for fiskeriet ved Fyns Hoved er fantastisk.

Masser af muligheder for oplevelser i Kerteminde Kommune

Kerteminde Kommune, en af de ældste kommuner i Danmark. Kommunen har mange spændende historiske steder, som er værd at besøge. Kerteminde Kommune ligger på Fyns sydspids, og byder derfor på nogle af de bedste badesteder i Danmark. Kerteminde er også kendt for sin hyggelige atmosfære og sine mange butikker og restauranter. Kerteminde er en af de mest besøgte byer på Fyn, og der er derfor masser af aktiviteter for både voksne og børn. museer, svømmehaller, bowlingbaner og meget andet. Byens museer fortæller om byens udvikling fra middelalderby til moderne handelsby. I Kerteminde kan man også opleve den smukke natur på Fyns sydspids, hvor der er masser af muligheder for at dyrke sport og motion eller slappe af.