Sådan finder du lækkert plus size tøj

Man skal ikke mere end et par år tilbage i tiden, for at finde eksempler på hvor svært det kunne være at finde tøj, til store piger og drenge. Det eneste man kunne finde, var oftest det man ville kalde for ”mormor mode” som ikke var noget at råbe hurra for, men tiderne er heldigvis skiftet og i dag kan man finde lækkert og moderigtigt plus size tøj, til både mænd og kvinder. Det er dog stadig ikke alle butikker der fører disse mærker, så hvordan finder man lækkert plus size tøj? Få svaret ved at læse denne artikel.

Internettet

Nogle siger, at der ikke er noget man ikke kan finde på internettet og det er mere eller mindre korrekt. I dag kan man købe stort set alt på internettet og det er ikke bare nemt og hurtigt, det bliver også bragt direkte hjem til din dør. Så hvis du f.eks. er flov over at skulle købe plus size størrelser, så online shopping en god mulighed for dig. Ulempen er dog, at man ikke kan prøve tøjet og at man derfor, i nogle tilfælde, må sende det tilbage og bestille igen, hvis det enten er for stort eller for lille.

Spørg dine venner

Findes der andre i din familie- eller vennekreds som er plus size i størrelsen, så kan det være en god idé at spørge dem, da de højst sandsynligt kan anbefale en butik eller en webshop, som f.eks. Debracyplus. Det gode ved at forhøre sig i sit netværk er, at det består af folk man kender og, for det meste, stoler på. På denne måde kan man være sikker på at få en god anbefaling, men også være fri at skulle føle sig flov over at spørge om nogle kender nogle gode plus size butikker eller webshops.

Læs om andres oplevelser

Inden du går i gang med at købe løs fra diverse webshops, så er det en god idé at undersøge deres omdømme først. Det kan nogle gange være svært at gennemskue om en webshop er god eller om den er dårlig. En god metode til at undersøge dem, er ved at læse hvad deres kunder skriver om dem. Det kan man f.eks. gøre på en hjemmeside som Trustpilot, hvor man kan give karakterer og anmelde sin oplevelse med en given butik. Et andet sted man kan læse om andres erfaringer, er på butikkens sociale medier. Hvis det er en butik med dårlig kundeservice, vil det være tydeligt at se på folks kommentarer på siden.