Derfor skal du have din kaffe som abonnement

Det er en stigende trend, at vi danskere bestiller hverdagsprodukter til leveringer – eller måske ligefrem som en abonnementsløsning. Konceptet har været kendt længe i USA, hvor the One Dollar Shave Club pludselig tilbød den moderne mand nye skarpe barberblade sendt med posten hver måned – leveret lige i postkassen. Og konceptet gav mening, for manden havde brug for friske forsyninger til at trimme skægget, hvilket han nu kunne få til en god pris.

Konceptet var snart efter udbredt til flere lande, herunder også Danmark. Siden kom der andre produkter til, som kunne leveres med posten. Der har f.eks. været generiske produkter som sokker og undertøj, ligesom man længe har kendt til levering af fødevarer fra f.eks. Årstiderne, der kom med frisk frugt og grønt hver uge.

Nu er trenden dog for alvor kommet til at område, der faktisk forener luksus og behovsproduktet. Der er tale om kaffe!

Kaffe med posten

For mange danskere kommer dagen aldrig rigtigt i gang uden en – eller flere – kopper god kaffe. Kaffen er for mange det uundværlige ritual, der blåstempler, at dagen kan gå hen og blive ganske god.

På sider som https://haveacoffee.dk/kaffeabonnement/ kan du bestille et kaffeabonnement, der er tilpasset dine behov.

Men hvad betyder det så? Jo, det betyder, at du får den type kaffe (malet eller som hele bønner) i den styrke, du foretrækker. Dertil er volumen naturligvis tilpasset dine behov, så du ikke løber tør for kaffe midt på måneden.

Det særligt lækre ved et kaffeabonnement er, at der er tale om god kaffe. Kaffe der ikke smager som det typiske i supermarkedet, men er udvalgt af kendere – der typisk også kan levere et produkt med en god historie. Nogle producenter er nemlig gode til at give kaffebønderne en bedre pris end andre. Den ekstra gode samvittighed skal du naturligvis tage med som forbruger.

Tilbage er det blot at nyde den gode kaffe, der kommer med posten hver måned, leveret efter dine behov.