Pålidelig mekaniker i dit nabolag

Annoncør: Auto Claus

Har du det bedst med en lokal mekaniker, som du altid kan komme relativt let til, og som du ved har opbakning i sin virksomhed, som gør, at du kan stole på kvaliteterne?

Så er autoclaus nok ikke et helt dumt bud. Her får du en mekaniker i Kolding, der er en del af den noget større kæde af Automester-værksteder. Du har muligheden for at komme forbi med bilen, uanset om det handler om at den skal til service, olien skal skiftes eller når du skal have skiftet til sommerdæk. Intet er for småt, ligesom intet er for stort.

Når du vælger at benytte et Automester-værksted, følger der nogle fordele med, som bestemt er værd at tage et kig på. Du får blandt andet vejhjælp inkluderet, så hvis uheldet skulle være ude, og du oplever en punktering eller en gearkasse, der ikke længere vil samarbejde, mens du er på farten, så kan du ringe efter vejhjælp og hurtigt komme til det nærmeste værksted. Auto Claus er din lokale mekaniker i Kolding, men hvis du får brug for en mekaniker et andet sted i landet, så ligger der værksteder i hele landet, som arbejder i Automester-kæden.

Gør det så let som muligt

Hvis du ikke har lyst til bare at køre til mekanikeren og satse på, at han har en tid, for derefter at opdage, at der desværre er en smule ventetid, så er der også en god løsning. Der er på hjemmesiden et link til online booking, hvilket gør, at du kan være sikker på, at der er tid til dig, når du dukker op. Hvis du har spørgsmål til bilen og den reparation eller det tjek, den skal igennem, så er alle mekanikerne uddannede til at svare på dine spørgsmål. Der er certificerede værksteder til alle bilmærker, så du kan være helt tryg.

Der er ingen spørgsmål, der er for dumme, så du skal aldrig være bange for at spørge om noget, som andre måske tager for givet. Der er givet plads til, at du kan få svar på det, du tænker på, så du ikke går rundt med en bil, hvor du egentlig ikke er sikker på, hvad det var, de endte med at gøre ved den. På hjemmesiden findes kontaktinformation til de enkelte værksteder, så du altid kan komme i kontakt med dem på god, gammeldags vis med et telefonopkald, så du kan blive klar til sommerdæk.