Hvor finder man det bedste padeludstyr?

Annoncør: Padel Freak

Okay, du har besluttet dig for, at du nu skal til at spille padel. Måske har du allerede prøvet nogle gange. Måske er simpelthen bare noget, du har fået øjnene op for og nu må prøve af. Om ikke andet så skal du finde ud af, hvordan du kommer i gang. Det kræver jo lige lidt, for hvor er det lige, man finder det bedste udstyr? Her er nogle gode råd.

Køb dit eget udstyr

Det bedste, du kan gøre, hvis du gerne vil ordentlig fra start med det bedst udstyr, du kan få, er at købe dit udstyr selv. Det er nemlig kun sådan, at du rent faktisk kan sørge for at finde det allerbedste, der er på markedet. Ikke nok med det vil du også være sikker på, at det hele er i ordentlig stand, da det er købt fra ny.

Et af de mærker, du kan vælge at gå efter, er mærket Bullpadel. Det er et mærke, som fik sin begyndelse allerede i 1995, og som udelukkende fokuserer på at lave det allerbedste padeludstyr. Det er derfor også brugt af nogle af de allerbedste spillere i verden.

Lån eller lej dig til udstyret

Hvis du ikke har budgettet til at købe dit eget udstyr, eller du endnu ikke har besluttet dig for, om dette er en sport, du vil ligge penge i, så er det måske også en mulighed, at du låner dig til udstyret. Er du heldig at have en bekendt, der spiller padel, så kan du måske låne udstyret til at prøve sporten, før du selv køber noget.

Hvis du lejer en bane, så er det heller ikke utænkeligt, at du kan leje dig til noget af det udstyr, du skal bruge i samme omgang.

Gå efter brugt udstyr

Endelig kan du være heldig at finde brugt padeludstyr, som du kan købe, indtil du får behov for noget nyere og bedre. Også det kan måske være en fin måde at komme i gang på. Det er dog klart, at du vil have svært ved at få den samme kvalitet i brugt udstyr, som du kunne få, hvis du købte noget helt nyt.

Du skal også være opmærksom på, at lige netop denne sport endnu ikke er meget udbredt herhjemme, til trods for den stigende popularitet. Det kan også gøre det sværere at finde det, du mangler.