Nyt dykkerur? Vælg Kronprins Frederiks foretrukne ur

Hvad er det ultimative tegn på, at et dykkerur kommer med den allerhøjeste kvalitet og pålidelighed? Det er selvfølgelig, at uret bliver brugt af professionelle, som stiller høje krav til både driftssikkerhed og funktioner.

Sådan et dykkerur får du ved at vælge et dykkerur JP2000-08E. JP2000-08E uret er også kendt som et Pingo Ur, hvilket kommer af Kronprins Frederiks kaldenavn under hans tid i Frømandskorpset. Dengang Kronprins Frederik var en del af korpset, var det netop JP2000-08E uret, som han yndede at bære under de hårde træningsøvelser, hvilket siger noget om urets ekstraordinære kvalitet.

I de mange hårde omstændigheder, som er en del af tilværelsen som frømand, kræves der et ur af helt speciel kaliber. Ved at vælge et JP2000-08E ur får du således et af de bedste dykkerure på markedet, som vil blive din pålidelige makker under overfladen, mens det på samme tid kan fungere som et stilfuldt tilbehør til din hverdagsbeklædning på landjorden.

Dykkerure med mange funktioner

JP2000-08E uret er en af de populære Citizen dykkerure, der alle er kendte for deres høje kvalitet. Citizen dykkerure er meget velansete inden for dykkerverdenen, og det er derfor det rette brand for dig, som gerne vil være helt sikker på at få et ur af høj kvalitet.

Det er især gavnligt for dig, som ofte dykker i længere tid langt under overfladen, hvor der stilles ekstra krav til sikkerheden. Her kan du eksempelvis vælge Pingo uret, som kommer med en masse gode funktioner, der kan holde dig sikker under dine dyk.

Uret kommer nemlig med en dybdealarm, som du selv kan indstille til en ønsket dybde, som uret vil alarmere dig om, hvis du overskrider. Derudover får du også dykkeralarm, så du kan komme op til overfladen i tide, mens også en alarm ved for hurtigt opstigning er med til at gøre det hele mere sikkert.