Sådan bliver du en fantastisk behandler

Der findes flere forskellige typer af terapi, men for det meste fokuserer den enkelte terapeut på et område af mennesket. Traumer, fortrængninger, kropsmerter og flere andre ting. Ofte må en klient gå til en masse forskellige terapeuter for at finde lindring for sine psykiske og/eller fysiske smerter. Måske skyldes myoserne i nakken andet end et hårdt arbejdsliv? Måske skal der akupunktur eller psykoterapi til for at løsne musklerne op. Psyken og menneskekroppen er komplekse størrelser, men de er også sammenhængende.

Prøv på at anskue mennesket holistisk

Det er faktisk muligt at tage en uddannelse, der anskuer mennesket holistisk. Hos bodyallmind.com kan du lære denne specielle form for kropsterapi, som kan hjælpe dig med at blive en bedre behandler. Uddannelsen kombinerer det bedste fra mange andre terapiformer, og du kan finde nogle eksempler her:

  • Massage. Stress er en tilstand der ofte sætter sig fysisk i kroppen, og en tilstand der kan lindres ved hjælp af massageteknikker.
  • Meditation. Meditation er noget vigtigt, som alle kropsterapeuter bør vide noget om. Det kan bruges til at skabe ekstra fokus, og meditation kan være med til at skabe et meget sundere liv.
  • Zoneterapi.
  • Osteopati. Kropsterapi, som anskuer kroppen som ét organ.
  • Ernæringsterapi. Vores ernæringstilstand har en stor indflydelse på, hvordan både kroppen og sindet har det.

Med en holistisk tilgang til terapi, kan du være sikker på at kunne hjælpe dine klienter med at få en dybere forståelse af dem selv. Det mentalt sunde menneske har også brug for en sund og smertefri krop.

Bliv en meget bedre behandler

Ved at have et dobbelt fokus på både kroppen og sindet som værende afhængigt af kroppen, kan Body All Mind terapeuten behandle rigtig mange former for lidelser. Du kan se det som en stor værktøjskasse proppet med mange af de mest velafprøvede og effektive terapeutiske værktøjer.