Få stimuleret huden og gør den spændstig og frisk

Er der nogen bedre følelse end at mærke huden være spændstig, sund og frisk? Det er i hvert fald en følelse, de fleste sætter pris på. Desværre kan det være svært at vedligeholde sund hud, specielt som alderen sætter ind og begynder at ændre hudens strukturen. Men det er muligt at ændre dette på en ganske naturlig måde. Med en derma roller kan du stramme huden op uden creme eller forskellige skønhedsprodukter.

Nåle sætter gang i blodomløbet

En dermaroller fungerer ved, at der er mange små nåle, der prikker til huden og på den måde stimulerer blodomløbet, så huden hele tiden holdes frisk. Dermarolleren kan bruges flere steder på kroppen og anbefales til ansigt, hals og bryst som de primære områder. Det er også disse steder, specielt ansigtet, man tydeligt vil kunne mærke, at huden holdes opstrammet, da det typisk er her, den med årene vil blive mere slap eller mindre elastisk.

Dermarolleren har 540 nåle á 0,5 mm i kirurgisk stål. Det er nikkelfrit, så der er ikke nogen risiko for, at nikkelallergikere slår ud på dermarolleren. Selve rullehovedet og skaftet er i plastik og er nemt at rengøre. Hvis du oplever, at der er en lille forskel i æsken med dermarolleren og det, der står på hjemmesiden, handler det om, at produkterne hele tiden testet og, hvis det er nødvendigt, optimeres, så de passer endnu bedre til dit behov.

God til forskellige behov

Der er mange forskellige behov der kan dækkes ind, når man bruger en dermaroller. Dermarolleren får huden til bedre at hele sig selv, hvilket betyder, at brug over aknear kan gøre disse mindre tydelige over tid. Det er dog vigtigt, at den ikke bruges, hvis der er akne i udbrud, da det kan skade mere, end det egentlig gør gavn. Har man store eller dybe porer i ansigtet, kan dermarolleren også bruges til at gøre disse mindre tydelige, da huden vil lukke sig omkring dem og blive mere spændstig.

Er du begyndt at få små fine rynker i ansigtet, kan det også være, din dermaroller kan rette op på dette. Større rynker eller dybe furer kan formentlig ikke fjernes med en dermaroller, men sættes der ind på fine rynker, kan disse altså bremses i deres udvikling.

Det er meget vigtigt, at dermarolleren holdes ren, så du ikke får gamle hudrester med fra gang til gang, når du bruger din dermaroller. Derfor medfølger der også en lille tom flaske, når du køber en dermaroller. Denne bør fyldes med vand og husholdningssprit i forhold 1:1, som skal bruges til at desinficere og rengøre dermarolleren. Det er en billig og enkel rengøring, der ikke tager lang tid.

Dermarolleren anvendes ved at rulle jævnt og blidt på et område ad gangen. Det er en god idé at gøre det som en del af aftenrutinen, efter du har fugtet din hud med en creme. Løft rullen, når du skifter retning, men husk at køre både vandret, lodret og diagonalt for det optimale resultat.