Følg disse trin når du synes, at din garderobe trænger til en opfriskning

De fleste danskere vil i dag kunne nikke genkendende til, at hverdagen ofte er rutinepræget og skemalagt. På den måde flyver tiden af sted, uden man egentligt får fodfæste, og der kan være mange ting, man ikke får gjort, selvom man gerne vil. Eksempelvis er det sjældent, at man får tid til at shoppe efter nyt tøj, og det betyder også, at man ofte ender med at tage de samme tøjsæt på dag efter dag. Har du et ønske om at opdatere din garderobe, men er du tvivl om, hvordan du kommer i gang, så kan det være, at nedenstående trin og tips kan give dig det sidste skub.

Brug en dag hvor du føler stort overskud

Når man har travlt, vil der være perioder, hvor man føler sig overvældet, og der vil være perioder, hvor man trives i travlheden. Når du skal friske din garderobe op, er det vigtigt, at du vælger at gøre det i en god periode, da det kan være en stor og omfattende opgave. Når du beslutter dig for at gå i gang, skal du tage alt dit tøj ud af dit skab og ned på sengen. Start med at sortere i det så du kan finde ud af, hvad der skal ud, og hvad der skal gemmes. På den måde får du et overblik over, hvad du har af tøj, og du får derved også mere luft i dit skab.

Sælg og køb

Der vil stensikkert være tøj, som er for godt til blot at smide ud, når du har ryddet ud i skabet, og det kan du med fordel sælge. På den måde får du penge til nyt tøj. Find eksempelvis nyt tøj blandt damekjoler og nederdele eller måske er du mere til bukser, t-shirt og et par fine sneakers.