Bliv klogere på epoxy gulve

Det lyder sjældent særligt sexet, når an taler om gulve. Men for både private og industri er det alligevel gode nyheder, når man kan tale om produkter med evner som lang levetid og et minimum af vedligeholdelse og rengøringsbesvær. Hvorfor? Fordi det er stærke købsargumenter, som kommer forbrugeren til gode.

3 gode grunde til at epoxy gulvet er en god investering 

Spørger man gulveksperten fra epoxygaragegulv.dk i Aarhus, er der særligt 3 årsager til, at gulve i stærk epoxy er blevet et større og større hit hos både private og virksomheder de seneste år.

  1. styrke

For det første er der gulvets styrke. Den kommer både til udtryk i form af meget høj slidstyrke, hvilket også er en af årsagerne til gulvets lange levetid. Gulvet er en stærk komponentstøbning, som hærder utroligt stærkt. Gulvet kan derfor tåle en enorm belastning, hvilket er vigtigt for mange erhvervsdrivende. F.eks. bilforhandlere med udstillingsbiler eller fitnesscentre, hvor der står tunge maskiner.

  • Vedligeholdelse og rengøring

Når man taler om gulve, kan der være stor forskel på, hvordan de skal plejes og passes. Nogle gulve stiller krav til særlige sæber eller rensemidler, ligesom selve gulvets udformning kan give udfordringer i forhold til rengøringsvenlighed.

Særligt ift. rengøringsvenlighed har gulve med riller og besværlige samlinger aldrig været helt vellidte hvad angår rengøring.

Rillerne kan være vanskelige at komme i dybden med, hvilket kan føre til misfarvninger. Sådanne misfarvninger er en torn i øjet – uanset om det er i en privatbolig eller virksomhed.

Gulvmanden fra epoxygaragegulv.dk fortæller her, at et epoxy gulv lægges som ét lag. Det betyder, der ikke er riller eller samlinger, hvor skidt og andet kan sætte sig genstridigt og give rengørings-hovedpine.

Gulvets store styrke er desuden med til at give frit spil for rengøringen. Der kan bruges alle gængse universelle rengøringsmidler på den hårde overflade.

  • Design

Et stærkt hærdet gulv. Det er måske ikke dét, man forbinder med design. Men modsat f.eks. et cementgulv, er der gode muligheder for at få lagt et epoxy gulv med øje for udseendet. F.eks. kan du få indflydelse på blandingen, hvormed du kan få lagt gulvet med en særlig glans, flotte overgange m.m., som giver det ekstra lille touch til showroom, gangen eller bryggers, garage etc.