Sådan finder du nemmere din nye lejer

For utrolig mange mennesker er det gældende, at når man skal finde en ny bolig, så skal det være den rigtige. Man skal kunne se sig selv i boligen, hvilket også gør, at man som lejer lægger utroligt meget arbejde i at finde den rigtige. I denne sammenhæng bliver andelsboliger også mere og mere populærere, fordi man her ikke står med hele vedligeholdelsen selv, men alligevel har man muligheden for at gøre boligen til sit hjem. Samtidig vil man som boligsøgende også gerne have, at hele boligsøgningsprocessen går så smooth som overhovedet muligt. Dette gælder altså også med en andelsbolig.

Gør det administrative arbejde lettere

Det betyder altså, at når man har fundet den andelsbolig, der giver én den rigtige følelse, så forventer man også, at udlejerne har styr på hele situationen, så hele processen kommer til at foregå nemt. Dette gælder både med ventelisten, opskrivningen og selve betalingen. Derfor skal man som andelsboligforening være sikker på, at man har styr på systemerne. Og det er der i den grad noget af et arbejde i. Derfor kunne det være en god idé, hvis man i stedet lod nogle andre overtage det administrative arbejde i den forstand. Hos Waitly.dk kan de nemlig hjælpe med at administrere Jeres ventelister, så dem der er på ventelisten hele tiden, kan følge med i, hvor langt de er i processen. Samtidig sørger de også for opskrivningen, betalingsopkrævning, fjernelse af inaktive medlemmer og andet.

Giv medlemmerne en bedre oplevelse

Alt dette gør, at I i stedet vil have tid til det, der egentlig betyder noget. Give lejerne en følelse af, at I er der for deres skyld. De skal føle sig velkomne og godt tilpasse, og det gør de i den grad, hvis de har følelsen af, at I har tid til dem. Det vil I få, hvis I gør brug af Wailty.dk’s ventelister.