Sådan får du råd til at gå til tandlægen

Der er mange, måske særligt unge, der undgår at tage til tandlægen, simpelthen fordi de mener, de ikke har råd til det. Det kan have katastrofale konsekvenser i sidste ende, hvis man ikke tager sin tandhygiejne alvorligt. Vi kommer derfor med forslag til, hvordan du får råd til at tage til tandlægen!

Studierabat


Hvis du er studerende, så husk, at der er mange steder, også tandlæger, der tilbyder studierabat. Det er faktisk måske særligt almindeligt for tandlæger at tilbyde, da de ved, at mange studerende springer tandlægebesøget over. Leder du efter en tandlægeklinik i Brøndby Strand området med studierabat?

Sygeforsikring Danmark


Uanset om du er studerende eller ej, så kan du melde dig ind i Sygeforsikring Danmark, så længe du er rask. Sygeforsikring Danmark hjælper med at betale regninger ved tandlægen, men forsikringen kan også bruges i mange andre fordelagtige henseender. Hvis du fx får brug for briller en dag, kan Sygeforsikring Danmark også hjælpe dig med at finansiere dem.

Budget


Der er også den mulighed, at du simpelthen bare ikke prioriterer dine penge rigtig i dit budget. Der er nogle, der vælger at ligge lidt penge til side til tandlægen hver måned. På den måde føles det ikke så voldsomt, når man så skal betale en tandlægeregning engang cirka hvert halve år. Dette råd kan med fordel slås sammen med de andre. Du kan jo godt både benytte dig at studierabat samtidig med at indtænke tandlægeregningen i budgettet.

Ratebetaling


Hvis ingen af ovenstående muligheder lyder attraktive for dig, så kan det være, at du skal finde en tandlæge, der tilbyder ratebetaling. Det er forskelligt, om folk synes, at ratebetaling er smart. Nogle vil hellere betale hele beløbet på én gang, så det er ude af verden, mens andre synes, at en opdeling er langt mere overskuelig.

Det kan jo også være, at du slet ikke har muligheden for at betale hele beløbet på en gang, og så må du jo benytte dig af de muligheder, der er. Vi synes i hvert fald ikke det er en mulighed at undlade tandlægebesøget! Det kan blive langt dyrere i sidste ende!