Vægdrivhuse skaber fordele efter dine behov

Det danske vejr er sjældent til at forudse, men nogle gange giver det anledning til at bruge vigtig kvalitetstid udendørs. Her er der plads til alle både store og små, men det kan være anvendeligt at investere i et vægdrivhus for at få en større udnyttelse af ens øvrige arealer som husejer. Læs derfor mere her omkring fordelene ved et vægdrivhus og dine muligheder.

Hvorfor skal man vælge et vægdrivhus?

Et vægdrivhus giver mange anvendelsesmuligheder for diverse forskellige familier og interesser. De traditionelle drivhuse blev mange gange brugt til at dyrke blomster og grøntsager til den helt store guldmedalje. Det samme gør sig gældende i dag, dog ses der ligeledes anvendelse af vægdrivhuse som et ekstra rum til hjemmet. Her vil det være anvendeligt at vælge et vægdrivhus på baggrund af følgende fordele

  • Bedre pladsudnyttelse
  • Større anvendelse
  • Øget varme

Almindeligvis har et drivhus ofte været forbeholdt de større haver, hvor der var meget plads. Det behøver der imidlertid ikke at være ved købet af et vægdrivhus. Her vil man få en større udnyttelse af pladsen, da det ikke er fritstående. Det vil derfor ikke optage meget omkringliggende plads, hvor til der vil være en større kvadratmeter udnyttelse.

I investering i et vægdrivhus vil man derudover have muligheden for at øge brugen af det i en længere periode. Her vil det være en fordel at placere ens vægdrivhus direkte ud fra en udgang i huset. På denne måde vil ens vægdrivhus kunne fungere som en attraktiv udestue og som forlængelse af de indendørs kvadratmetre.

Selve konstruktionen i et vægdrivhus vil opfattes som bedre. Dette er på baggrund af, at den vil være placeret op af muren. Det vil derudover også skabe en større varme i drivhuset hen i det senere efterår. Solen vil varme muren op i løbet af dagen, som vil afgive varmen til vægdrivhuset i løbet af natten. Det vil både nedsætte behovet for opvarmning og skabe gode vækstbetingelser for diverse forskellige planter.

Design helt efter din smag

Du vil udover de mange fordele ved et vægdrivhus have muligheden for at finde det perfekte udseende gennem forskellige kvaliteter. Her vil der mange gange være tale om en basis, deluxe og royal model. Det vil dertil også afhænge af den tænkte anvendelse af drivhuset. En basismodel lægger sig mere op til anvendelsen ved dyrkning af planter og blomster. Her vil der være de helt rigtige omstændigheder og muligheder for at skabe gode vækstmuligheder. Modsat hvis det er tiltænkt som et ekstra rum til hjemmet, så vil det være bedre med en deluxe eller royal model. Det vil give en større integrering med huset og det helt rigtige frirum.

I alle tilfælde er det dog nødvendigt at finde en forhandler, der har et vågent øje på konstruktionen. Det anbefales, at der benyttes T-profiler for at skabe en bedre konstruktion. Derudover vil anvendelsen af stålbolte i forhold til aluminiumsbolte give en højere og vedvarende kvalitet. Det er alle forhold, som man kan undersøge hos en given forhandler.