Gør din campingsæson længere

Det er fantastisk at campe. Du kommer ud i det fri og væk fra den hast og jag, der præger din hverdag. Camping er mere relevant end nogensinde før i en tid, hvor du har sværere end nogensinde ved at bryde med alt det, der kan føles stressende i hverdagen. Du skal huske at lade dine batterier op. Det ærgerlige er dog, at camping er en meget sæsonpræget aktivitet. Så snart det begynder at blive efterår, bliver det svært at tage på camping, fordi det begynder at regne. Det gør det alt andet lige lidt mindre sjovt at sidde ude foran din campingvogn og hygge med dine nære. Eller gør det? Du kan forlænge din campingsæson med to simple tricks.

Forteltet forlænger din sæson

Hvis det begynder at regne, skal du finde tag. Det er ikke så sjovt at opleve hele sin campingferie inde i sin campingvogn. Til gengæld kan du med et Isabella fortelt dække dig selv ind, så vejret ikke betyder, at du mister muligheden for at sidde ude foran og hygge dig. Isabella fortelte forlænger campingsæsonen. På den måde kan du nyde campingture på tidspunkter, du ikke troede var en mulighed.

Med Isabella fortelte er du desuden ikke nær så afhængig af, at vejrudsigten rammer rigtigt, når du vælger at tage på camping.

Overvej en ekstra blæser

Hvis du er taget på camping i nogle af de lidt koldere måneder, kan det godt blive koldt inde i campingvognen. Det kan du gøre noget ved. Du kan anskaffe dig en ekstra blæser, som hjælper dig med at holde campingvognen varm og hyggelig, selvom det ikke længere er sommertemperatur udenfor.

I nogle af de lidt mere eksklusive campingvogne er der desuden mulighed for at installere gulvvarme. Det kan være guld værd, hvis du camperer uden for den konventionelle campingsæson om sommeren.