Dannelsesrejsen forbereder dig på fremtiden

Efter studenterugen rammer virkeligheden dig. Hvad gør du, når du er færdig med gymnasiet? Hvad skal du være, og vil du overhovedet læse videre? Det er spørgsmål, du bliver nød til at forholde dig til, selvom du måske ikke synes, du er klar til det. Du skal selvfølgelig ikke bare gøre noget, fordi din uddannelse kommer til at betyde meget for dit fremtidige liv. Det kræver, at du tænker rigtig godt over det. Den bedste måde at få tankerne samlet omkring din fremtid er på en dannelsesrejse. Oplevelserne får dig til at vokse som menneske, og du kommer måske til at komme i kontakt med nogle af de sider, du skal have med, når du tager beslutninger om din fremtid. Hvis du mangler en måde at finansiere din dannelsesrejse, kan du gøre det på primebanks.org/forbrukslån/

Oplevelser, du tager med dig videre

På dannelsesrejsen kommer du til at opleve et væld af ting, du bare ikke kommer til at opleve på samme måde senere i dit liv. Det er både, hvis du er alene afsted eller sammen med venner. For det første bliver mulighederne for at drage afsted på sådan en rejse drastisk mindre med årene. For det andet er det bare anderledes at opleve ting, når du er ung. De oplevelser kan hjælpe dig i fremtiden, når det måske er svært på studiet. Det giver dig gode mindre at trække på.

Kontakt med andre sider af dig selv

Det smukke ved dannelsesrejsen er, at du kommer i kontakt med nogle af de sider, du ikke bruger i din hverdag. Du er et komplekst menneske, selvom du ikke selv synes det. I din hverdag bruger du kun nogle sider af dig selv, mens andre måske bliver forsømt en smule. De sider skal også være med, når du beslutter dig for fremtiden. Dannelsesrejsen giver dig muligheden for at finde og udvikle dem.