Rejs uden for sæsonen og rejs længere

Efter mange år på arbejdsmarkedet, er det skønt at kunne trække sig tilbage og nyde den tredje alder. Du behøver ikke længere bekymre dig om, at skulle tidligt op om morgenen, for at tage på arbejde. I stedet har du tid til at prioritere nøjagtig de aktiviteter, som du har lyst til. Mange pensionister udnytter derfor også friheden og fritiden, til rejse mere og komme ud og få en masse spændende oplevelser!

Langtidsrejser er som skabt til de der ikke længere er på arbejdsmarkedet.

Rejser til seniorer

Der findes masser af spændende rejser, du som senior kan tage på. Det gælder uanset om du er til solferie, kulturrejser, golfferier eller storbyferie. Derfor er det helt op til dig, hvilken type ferie du holder mest af. Mange ældre vælger dog, at tage på længere ferieophold. Du har jo ikke længere et arbejde, som du skal hjem og passe, derfor kan du roligt læne dig tilbage og nyde 4-5 uger i sydens varme og ikke blot nøjes med en uges ferie. På langtidsferierne slappe af opleve feriemålet på en helt anden måde, end det er muligt på en kortere rejse. I får tilmed ofte jeres egen lækre ferielejlighed, hvor der er alt det i skal bruge på ferien og mulighed for selv at lave mad på ferien.

Rejs alene eller sammen med andre

Du kan både rejse sammen med din partner eller i en større gruppe af seniorer. Er du blevet alene eller kan i godt lide at møde nye mennesker, vil det være oplagt at rejse med en gruppe og nyde samværet med andre seniorer. Flere rejsebureauer skræddersyer rejser til ældre og sikrer, at der altid er en dansktalende guide i nærheden, som kan hjælpe jer med alt det i måtte have behov for. Der er desuden ofte et udflugtsprogram, hvor du kan komme afsted på masser af spændende udflugter med dine medrejsende.  

Tag afsted uden for højsæsonen

Det er en god idé at rejse uden for sæsonen, så er det nemlig meget billigere for jer at rejse end hvis i tager afsted i højsæsonen, hvor alle andre også tager på ferie. Der er heller ikke noget skønnere, end at tage væk i den kolde mørke vintertid og nyde vinteren under sydens sol. Der er flere feriedestinationer, der egner sig fortrinligt til langtidsferier uden for sæsonen. Malta, Cypern, Solkysten i Spanien og de Canariske øer er blot nogle af de destinationer, hvor du er sikker på et behageligt klima og masser af sol også selvom kalenderen viser vinter. I stedet for at tage vinterfrakken på, kan du i stedet iføre dig sommerkjolen eller de korte ærmer og shorts, og slappe af i det behagelige varme klima – det er da ikke så ringe endda!

Hvis du er senior og/eller har muligheder for at langtidsrejser – og gerne uden for sæsonen – så kig eventuelt nærmere på https://www.hjertingrejser.dk for inspiration