Hvad skal man lave i bilen på vej til kør-selv ferie?

En kør-selv ferie kan være lang og til tider kedelig, når man bare sidder og kigger ud af vinduet, og ønsker man bare hurtigt når frem til sin destination. Dette kan særligt være problematisk, hvis I har børn med, som måske ikke er lige så tålmodige. Dog er der flere forskellige ting du og din familie kan foretage jer, når I sidder i bilen på vej på ferie. Ønsker du at få inspiration til nogle aktiviteter, som I kan fortage jer sammen, eller måske hver for sig, når I sidder og keder jer, så læs med i artiklen her.

Medbring en dvd-afspiller eller en iPad

En god måde at fordrive tiden på vej til din kør-selv destination er at se nogle film. På denne måde kan der hurtigt gå et par timer, inden man får set sig om. Hvis I har en dvd-afspiller, så husk et godt udvalg af film, som I kan se undervejs. Hvis I i stedet har en iPad med, så husk at download film fra diverse online streamning tjenester, eventuelt Netflix eller Viaplay, hvor der helt sikkert er noget at se for både børn og voksne. Husk at medbringe oplader til bilen, da det hurtigt kan sluge en masse strøm, hvis man sidder i flere timer og ser en masse film.

Spil på mobilen

Kortspil og raflespil kan være svært at spille, når I sidder i bilen, og derfor kan I med fordel hente spil på mobilen til bilturen. Hvad end det måske er candycrush, wordfeud eller et helt tredje spil, der falder i din smag, så kan man godt få flere timer til at gå ved at sidde og spille spil på telefonen. Tjek eventuelt appstore igennem, for at finde ud af hvilke muligheder for spil, der er at finde. Dog kan det ofte være frustrerende, når du sidder midt i et spil, og ikke kan finde frem til det rigtige svar eller gennemføre den bane, du er ved. Hvis du spiller WordFeud, og sidder fast og kan ikke finde svar, eller måske spiller med resten af familien, og ønsker at vinde over dem – så er der en måde, hvor du kan give dem baghjul! Tjek WordFeudsnyd ud hvor du kan finde de ord, der giver flest point!

Billege for hele familien

Ønsker I at fortage jer noget sammen i bilen, så chaufføren ikke er den eneste, som sidder og keder sig, så kan I med fordel lege forskellige sjove billege. I kan eksempelvis lege tyve spørgsmål til professoren, som går ud på, at én kigger på en ting, som de andre skal gætte. Dette har man tyve spørgsmål til at gætte sig frem til. Fælles aktiviteter kan være gode, da det får jer i god stemning til jeres ferie.