Vis hvem du er

Postkasse sticker

Der findes mange måder at udtrykke sig på. Du har sikkert allerede tænkt over, hvordan du fremstår overfor andre. Det er vigtigt at kunne skille sig ud fra mængden, og intet område er for småt. Her får du tips til to ting, som du højst sandsynligt har overset.  

Hvad siger din postkasse om dig?

De fleste danskere har ikke skænket en tanke til, hvordan deres navn til postkasse tager sig. Mange klistrer bare deres navn på postkasse. Dette er en forsømt mulighed for at vise hvem du er. Du kan finde mange spændende navneskilt til postkasse på internettet. Hvis dette ikke er nok, kan du også anskaffe dig et klistermærke til postkasse. Når det gælder postkasse stickers, kan du finde alt fra superhelte til dyr. Postkasse stickers kan også bare være en afbildning af dig og din familie. Navneskilt postkasse og klistermærker vil gøre din postkasse til noget helt særligt.

Giv dine nøgler en forvandling

Når du opgraderer dine nøgler, gør det mere end bare at udtrykke din personlighed – det er også praktisk. Du kan nemt slippe for at stå foran din hoveddør og lede efter den rigtige nøgle. Find nogle gamle neglelaksrester frem fra gemmerne, og mal nøglerne i fine farver. Få styr på dem ved at give hver enkelt nøgle sin egen farve. Hvis dette ikke er nok, kan du finde lidt restgarn frem. På denne måde kan du lave en pæn og personlig nøglering. Hvis du vil være ekstra tjekket, kan du sørge for, at farverne på nøglerne og nøgleringen matcher. Så har du et flot nøglebundt, som du lynhurtigt kan finde!