Fodbold efterskole giver ny energi

Har man nået sit sportslige højdepunkt inden for de rammer, som den almindelige hverdag sætter, kan et ophold på fodbold-efterskole give ny energi og sætte ild til ambitionerne. Livet på en fodbold efterskole åbner nemlig mulighed for at udnytte den værdifulde tid både sportsligt og menneskeligt.

Ved at lære en masse om sig selv og vokse på det personlige plan, bliver det ikke noget problem i en struktureret hverdag at passe både skole og sport og have det sjovt med vennerne samtidig. Hverdagen på en fodbold efterskole hænger sammen og åbner nye døre. Det, der før var højdepunktet, var blot et trin på vej mod nye målsætninger.

På en fodbold efterskole foregår teambuilding helt naturligt i samspillet med de nye kammerater, hvor alle skal tage ansvar for, at det praktiske liv og fællesskaberne fungerer. På det sportslige plan får fodboldspillerne også et kraftigt skub fremad af den professionelle mentaltræning og den værdifulde erfaring, der ligger i de mange timers spilletid. Nederlag såvel som sejre er kilde til konstruktive analyser, så holdet som helhed og hver enkelt spiller lærer af sine styrker og svagheder.

Fokus på fysikken på fodbold efterskole

Et intensivt år på fodbold efterskole er en unik chance for at have erfarne folk lige inde for rækkevidde og professionelle trænere, der pisker jer som spillere frem til de rene boldekvilibrister. Der skal tales taktik og øves spillestil, men også arbejdes hårdt med kondition og styrketræning, for at musklerne kan følge med til den næste konfrontation på grønsværen. Fodboldspillerne vil opnå ny forståelse for deres eget talent, samt hvad der skal til for at pleje og fremme det.

Fodbold efterskole styrker skolen

Tanken bag en fodbold efterskole er at give eleverne et pusterum, hvor der er styr på hverdagen og en god balance mellem skolen og sporten. Samtidig kan man nyde godt af synergieffekten af et ungt menneske, der hviler i sig selv og ikke prøver at gabe over for mange ting på en gang: Resultaterne udebliver ikke, hverken i de boglige discipliner eller fodboldens verden.

Skoleskemaet tilrettelægges, så ingenting bliver forsømt, og så der altid er tid til andre fritidsaktiviteter med den nye vennekreds eller tiltrængt alene tid på værelset. I en alsidig hverdag kommer ingen til at kede sig, så motivationens fane kan holdes højt – og det afspejler sig i trivslen på en fodbold efterskole.

Fodbold på Halstedhus Efterskole

Er du den nye Michael Laudrup?. Eller er du bare vild med fodbold, og overvejer et år på efterskole i 9. eller 10. klasse?. Så kan du jo overveje at tage et år på efterskole med masser af fodbold på Halstedhus.

Halstedhus er en idrætsefterskole på Lolland, som hvert år byder velkommen til omkring 170 unge mennesker på efterskole. Kom og vær en del af en idrætsefterskole, der både er fyldt med sport og samtidig har et fantastisk sammenhold og fællesskab!