Din guide til at få succes med online poker

Er du ligesom mange andre blevet bidt af poker, får du her en lille guide, som kan få dig på rette kurs, når du først kaster dig ud i det utrolig underholdende spil online. Pokers popularitet skyldes blandt andet opmærksomheden, det har fået af medierne, men derudover er det et spil, der er fyldt med adrenalinsus, konkurrence og ikke mindst muligheden for at vinde en god sum penge.
Så læs med her, hvor vi hjælper dig fra land på bedst mulig måde.

Start med at spille gratis versioner

Er du ny i pokerverdenen, skal du ikke spille om penge fra dag et. Det vil med alt sandsynlighed resultere i, at du går hen og taber pengene, fordi du ikke har den nødvendige erfaring. Derfor er det klare råd, at du besøger nogle hjemmesider, hvor de tilbyder, at man kan spille gratis mod andre rigtige personer. Du lærer bedst ved at prøve spillet, og du kan læse nok så meget, men du bliver først for alvor god, når du sidder midt i det. Der er her, du lærer, hvordan folk reagerer, når du rasier, eller når du forholder dig passiv. Alle de learnings, du lærer ved at spille gratis versioner, er noget, du kan føre direkte over, når du skal spille for alvor. Dog kan det være en idé at få yderligt styr på statistikker og taktikker, når du først har fået en føling med spillet, og hvordan du gør det nemmest, kan du læse om nedenfor.

Hop på YouTube, og læs blogs

Det vigtigste skridt på vejen til at blive en god pokerspiller er, at du bruger meget tid på at spille selve spillet. Erfaring er nøglen, fordi når du har spillet nok, ved du, hvordan folk reagerer på nærmest alle situationer. Derfor er gratis versionerne det bedste værktøj at tage i brug, inden du begynder at spille for alvor. Når du har gjort det, kan du søge yderlig inspiration til taktikker ved at se guides på YouTube eller ved at læse blogs. Ofte kan du finde frem til professionelle, der deler ud af deres guldkorn, og ofte forklarer de nogle af deres bedste strategier i øjenhøjde, så du kan implementere det i dit spil allerede fra dag et. Erfaring er dog det vigtigste, men skal du have sat den famøse prik over i’et, vil vi anbefale, at du snupper nogle tips og tricks fra professionelle.

Kom i gang med turneringerne

Når du har fået styr på det grundlæggende, kan du gå i gang med at spille turneringer online.
Det kan lyde meget alvorligt og seriøst med turneringer, men det er ikke tilfældet. Der findes et hav af amatørturneringer på nettet, hvor du ikke skal købe dig ind for særlig meget. Dermed kommer du i kamp med nogle på dit niveau. Du kan se mere på texaspoker.dk.