Sådan får du en troværdig hjemmeside

Du kender det sikkert. Du sidder og leder efter noget på Google, og pludselig er du havnet på en hjemmeside fyldt med stavefejl og pop-op-reklamer. Du bliver usikker – for kan du stole på indholdet her, og er det overhovedet forsvarligt at købe noget gennem siden? Det ender med, at du klikker væk og finder varen et andet sted.

Nettet bugner af falske webshops, der gerne tager penge i bytte for varer, der aldrig når frem eller på ingen måde lever op til det, kunden er blevet lovet. Men nettet er også fyldt med hjemmesider, der egentlig er reelle nok, men som får dig til at tvivle, fordi de ser utroværdige ud.

Så hvordan undgår du, at din egen hjemmeside skræmmer kunderne væk i stedet for at lokke dem til at købe noget?

At din hjemmeside spiller, er selvfølgelig helt essentielt for din succes. Danskerne bruger nemlig en meget stor procentdel af deres penge på online handel, og derfor kan en dårlig hjemmeside give store tab, mens en god hjemmeside kan give dig overskud.

Der er selvfølgelig flere ting, der spiller ind, når du skal opbygge en troværdig hjemmeside. Først og fremmest skal du sørge for, at siden er overskuelig og nem for de besøgende at finde rundt på. Undgå stavefejl og sjuskede formuleringer, og husk at implementere store, flotte billeder, der giver potentielle kunder indtryk af, hvad du kan tilbyde. Du kan læse mere om, hvordan du giver kunderne lyst til at købe her.

Et eksempel på en simpel og overskuelig hjemmeside er denne. Her bydes du velkommen af en simpel forside, som er let at få overblik over, og hvor du ikke skal forholde dig til særlig mange ting på én gang. Du kan hurtigt gennemskue, om sidens indhold er relevant for dig, og om den har de oplysninger, du leder efter, og sidens enkle fremtoning får den til at fremstå troværdig.

En hjemmeside består af mange forskellige elementer, og hvis den skal fungere optimalt, er der mange ting, du skal tænke over. Hvordan er hjemmesidens hastighed? Er den nem at administrere? Og hvor let er det for dig at komme til tops på Google, så potentielle kunder rent faktisk finder dig, når de søger efter nogen med dine kompetencer? Her kan du læse mere om nogle af de ting, du bør have i baghovedet, når du sætter din hjemmeside op, eller hvis du er på jagt efter en helt nyt hjemmeside.