Nu kan du holde styr på din elskede hund via din telefon

Der er snart ikke den ting, man ikke kan bruge sin smartphone til. Et af de nyeste skud på stammen er en app i kæledyrskategorien. Med denne app kan du tracke din hund, så du altid ved, hvor den er. Det betyder altså, at du hurtigt kan finde frem til lille Fido, hvis han skulle finde på at løbe fra dig eller stikke af hjemmefra. Ved hjælp af en gps, som let kan sættes på hundens halsbånd, kan dens lokation hele tiden blive vist på din telefon. Du kan selv markere en usynlig grænse, som hunden gerne skulle holde sig inden for, og hvis den ikke gør det, vil du blive alarmeret på din telefon. Du behøver altså ikke hele tiden at holde øje med, om hunden er stukket af eller befinder sig derhjemme, du skal blot have din telefon i nærheden, så du kan blive gjort opmærksom på, hvis du skal på hundejagt.

Apps, der giver tryghed

Denne app giver dig en tryghed i hverdagen. Du skal ikke være bekymret for, at din hund stikker af uden du ved det, og du kan derfor med større ro i maven tage på arbejde eller i byen. Og denne app er ikke den eneste, der kan give dig en tryggere hverdag. Der findes utallige apps og gadgets på markedet, og mange af dem er tiltænkt en lettere og tryggere hverdag.

Læs en anmeldelse af en app eller gadget, inden du downloader eller køber

Tweak.dk kan du læse anmeldelser af al tænkelig elektronik og gadgets. Eksperter bruger massevis af tid på at teste produkter, så du slipper for det. De afprøver produkter på alle tænkelige måder og skriver derefter en anmeldelse, hvor produktets specifikationer er tydeliggjorte og fremhævede. Produktet er ofte sammenlignet med andre lignende produkter, så du lettest muligt kan beslutte, hvilket produkt du vil downloade eller købe.