Sådan finder du en erhvervsejendom der passer til dig

I dag kan det ofte være svært at finde en erhvervsejendom, der matcher ens firma. Der er mange ting, man skal tage stilling til såsom placering og indretning. For hvis man investerer i en erhvervsejendom, så er det fordi man gerne vil have sit firma på det sted i flere år, det betyder, at man skal være sikker på, at ejendommen er godt placeret. Mangler den by din virksomheds hjælp, hvis ikke det er tilfældet, så skal man kigge andre steder. Derudover så skal man tænke på fremtiden og derfor også på mulighederne for at udvide lokaler og ændre på indretningen, hvis virksomheden bliver større. Så hvis du leder efter en ny erhvervsejendom – så læs med herunder.

Find en erhvervsmægler

De fleste virksomhedsejere er gode til noget specifikt, og derfor laver de det arbejde, som de er gode til. Det arbejde, som de ikke er gode til, det får de andre til at lave. Som virksomhedsejer har man styr på sin virksomhed og sine ansatte og derfor er det en god idé at få professionel hjælp af en erhvervsmægler, som har styr på erhvervsejendomme. Der findes flere forskellige erhvervsmægler rundt om i landet, og der er mange at vælge mellem – så klik her og læs mere om erhvervsmæglere samt, hvilke tilbud de har til dig.

Et par gode råd inden du køber

Inden du køber en erhvervsejendom, så er det vigtigt, at du har styr på finansieringen. Hvis man ikke allierer sig med de rette rådgivere fra starten af, så kan der, hvis man er uheldig opstå problemer med SKAT og moms. Derudover så skal man også tage højde for, hvis der er andre lejere i ejendommens lokaler, og undersøg hvilke lejeaftaler der er med dem osv.

Hvis du finder en erhvervsejendom, så skal du lige huske på servitutter. Fordi du kan være uheldig, at der er servitutter på ejendommen, hvilket betyder, at hvis du ejer en virksomhed som støjer meget, så må din virksomhed ikke drives på det sted. Så undersøg altid om der er begrænsninger på en bestemt ejendom.