Så vigtige er rene udendørsarealer for din restaurant

Når vi skal ud at spise, spiller restaurantens eller cafeens udendørsarealer en stor rolle. Hvis stedet ser snusket ud udefra, vælger de fleste at gå i en stor bue uden om stedet. Hvis et sted ser snusket ud udefra, betyder det i mange tilfælde, at det vi finder indendørs ligeledes vil være beskidt og sjusket. Derfor er det som restaurantejer vigtigt at sørge for, at ens udendørsarealer fremstår pæne og rene, hvis man ønsker at tiltrække kunder. Det ydre siger nemlig mere om stedet, end vi lige går og tror, og det spiller en stor rolle i forhold til det samlede indtryk af stedet.

Husk rengøringen udendørs

Som du kunne læse ovenfor, er det særdeles vigtigt at holde udendørsarealerne rene. Hvis de fremstår beskidte, vil det skade din forretning, og mange vil vælge din restaurant fra. Først og fremmest er det vigtigt at feje udendørs, så der ikke ligger en masse nedfaldne blade eller rundblæst skrald på dine fliser. Derudover er det vigtigt at holde dine udendørs borde og stole rene, så kunderne får lyst til at sidde der og nyde deres mad. I løbet af sommerhalvåret er det vigtigt at være hurtig til at rydde op efter de spisende gæster, så bordene og stolene udendørs ikke er fyldt med madrester og beskidt service.

Slip for cigaretskodder på jorden

Da rygerne har lov til at ryge udendørs, resulterer det ofte i, at der kommer til at ligge en masse cigaretskodder på jorden. Skodderne får stedet til at se beskidt ud, og derfor er det vigtigt at undgå cigaretskodder på jorden. Dette gør du bedst ved at sørge for lettilgængelige askebægre udendørs til rygerne. Du kunne for eksempel investere i et væghængt askebæger, som både ser pænt ud på væggen, og som samtidig er funktionelt, så du slipper for skodder på fliserne. Når cigaretskoddet smides i det væghængte askebæger, samles det i en smart indbygget affaldsbeholder, som gør, at skraldet er ude af syne, og som gør det let for dig at bortskaffe affaldet. Du kan få udendørs askebægre i mange forskellige designs, så du kan få lige præcis det, der passer bedst til din restaurant og stil.