Få råd til den ekstravagante ferie

Ferier er ikke kun lig med varme og sol, minder og oplevelser, de er samtidig den helt rette vej til at stresse af og komme helt ned i gear. Man siger, at en uge oftest ikke er tilstrækkelig for at nå at ryste arbejdskulderet af sig og få opsparet på energien igen. Faktisk skal der hele 2 eller 3 sammenhængende uger til, før kroppen rigtigt kan mærke roen og igen kan være klar på en hverdag med karriere og måske storfamilie.

Afbudsrejser er nøglen til luksus og afslapningsferie

”At rejse er at leve” som ordsproget så rigtigt lyder, og derfor tager mange mennesker også ud og rejser, når mulighederne er for det. For nogen kan både tid og penge være en benspænder for at tage ud og rejse, men med feriemarkedets mange bud på afbudsrejser, er det nemmere for alle at pakke kufferten og komme afsted.
Afbudsrejser ikke kun ens betydning med, at rejseselskaberne skal af med de resterende, måske halvdårlige rejser, det kan samtidig skyldes aflysninger fra familier, der er blevet forhindret i at tage af sted og derfor må melde afbud. Eller det kan være rejseselskaberne, der, på grund af vejret hjemme i Danmark, stadig har pladser på flyet til en tur ned til de varme lande, og derfor sætter priserne ned for at få dem dækket ind.

Der kan være mange grunde til afbudsrejser, men ikke desto mindre åbner de dørene op for, at du, og dem du holder af, kan smutte afsted ned til sydens sol til priser vi alle kan lide.

Se nærmere på feriebudgettet

Nogen sparer op i løbet af året, så de med sikkerhed ved, at de har råd til ferien hen over sommeren. De omlægger sit privatbudget og ligger et fast beløb til side hver måned. Andre bruger deres optjente feriepenge eller overskydende skattepenge til at bestille ferien for. Er man den helt store rejselysten, og er én ferie ikke tilstrækkeligt på et år, kan der være gode grunde til at kigge nærmere på sit budget og om justere nogle poster. Langt hen af vejen handler det om prioritering, og er én ferie ikke tilfredsstillende, kan der være gode grunde til at vælge to afbudsrejser på et år, frem for én ferie i de helt store kalibre. Mange rejseselskaber har rejseagenter, der sender mails ud på gode priser i de uger og præferencer, man personligt selv har indtastet på den såkaldte hjemmeside. På den måde kan der blive råd til en ekstra ferie om året, eller måske 2 eller 3 hele sammenlagte ugers ferie, hvis man ellers tør have is i maven og vælger en afbudsrejse.