Vil du shine badeværelset op? Få nye armaturer

Vil du shine badeværelset op, kan du gøre det med noget, der bogstaveligt talt skinner: Armaturer. Fx kan du finde flotte håndvaskarmaturer med skinnende sølv- eller messingfarve, hvis glans udgør et visuelt fikspunkt i det rum, armaturet monteres i. For at det ikke skal være nok, kan du også finde masser af armaturer til håndvask i dag med indbygget sensor, så du ikke behøver dreje på en hane.

Skaf et armatur til badeværelse med kontaktfri betjening

Fordelene ved at bruge sådan et armatur til badeværelse skulle gerne være oplagte, især i kølvandet på pandemien. Selvfølgelig er det uanset hvad svært at undgå at smitte hinanden i husstanden, men med en kontaktfri måde at tænde for vandet i vandhane så bliver én indirekte smittevej i hvert fald brudt. Måske overvejer du at få nyt armatur, fordi det gamle drypper. Hvad kan årsagen til det være?

En dryppende vandhane spilder penge

Vandhanen i et armatur badeværelse kan begynde at dryppe på grund af alt lige fra rust til kalk og slitage, og det kan i længden blive en dyr fornøjelse at have en vandhane, der drypper. Især i tider hvor mange husstande skal spinke og spare for at kunne betale faste udgifter til varme og el, er det møjsommeligt, at vand lige pludselig også bliver noget dyrere, fordi en vandhane ikke kan holde tæt.

Skift det gamle armatur ud med et nyt

Skift det gamle armatur ud med et nyt, hvis du alligevel har overvejet at renovere badeværelset. Du behøver ikke gå på akkord med udseendet for at få noget med mange funktioner. Markedet er fyldt med flotte vandhaner til badeværelset, der giver kontaktfri adgang til vand til bl.a. håndvask og din tandbørstning. Er du i tvivl om, hvad du kan overveje af armaturer? Kontakt evt. en VVS’er nær dig.