Gør efterårs-garderoben klar

Lange bukser, uldkjoler og frakker er endelig tilbage i klædeskabet og det er på tide at klæde dig i lag-på-lag-stilen for at holde kulden stangen. Der skal købes nyt og gemmes væk, så det er bare om at komme i gang, før den første rigtige efterårsdag kommer, så du ikke når at blive forkølet inden du har fået hevet halstørklæderne og vanterne frem. Læs med for tips til indkøb og opbevaring af sommertøjet.

Opbyg din garderobe

Du har nok allerede langærmede trøjer og t-shirts liggende i skabet, men man kan aldrig få for mange sweatre, og de bliver i øvrigt altid nulrede i vask, så man kan altid få brug for en ny og frisk. Når du har fundet en varm sweater så shop løse bukser online og opbyg et par outfits der går sammen, så du har tøj gennem hele efteråret og vinteren. Vælg farver der passer din teint og samtidig kan sættes sammen på kryds og tværs, så du altid ar noget at tage på. Lange nederdele er også kommet tilbage på mode og de kan parres med højskaftede støvler for fuld beskyttelse mod kulden. Om du vælger en lang eller kort frakke, en dunjakke eller en pelsfrakke, passer lange sorte eller grå bukser med flot pasform indenunder, foruden sorte strømpebukser under en nederdel.

Pak sommertøjet væk

For at gøre plads til vintergarderoben kan du pakke sommertøjet væk i pæne kasser, så de er klar til foråret. Sørg for at kasser eller eventuelle poser er helt lufttætte og placér så tøjet under sengen, i kælderen eller på loftet hvor der er tørt og mørkt. Dette sparer på tøjet så det er klar til næste sæson, hvor det kan luftes og føles helt som nyt igen. Hvis toppene foldes korrekt bliver de helt som nykøbte og så tilfredsstilles trangen efter nyt tøj da også en smule.