Er disse nye elektronik gadgets noget for dig?

Er du også tosset med nye elektroniske gadgets? Gadgets er sjove, men kan også være yderst brugbare i hverdagen. I nedenstående artikel vil temaet for nye elektroniske gadgets være lys og du vil få præsenteret gadgets, som måske er noget for dig. Derudover vil du læse hvordan du egentlig holder dig opdateret om nye gadgets, som kommer på markedet.

Sådan finder du nye og brugbare gadgets

Der findes ingen magisk opskrift på at finde nye og sjove gadgets. Man er nødsaget til at kigge bredt omkring på internettet. Et godt råd er dog at følge med på sider, der skriver bedst i test artikler.

Vækkeur med lys

Er det svært at komme ud af sengen om morgenen? Hvad nu hvis, der allerede er lyst, når du vågner, selvom det er vinter? Med de nye vækkeure med lys vil lyset gradvis tænde inden du vågner, så din hjerne vil være klar til en smooth opvågning.

Timer til tandbørstning

De fleste børster ikke tænder i lige lad tid hver dag, uden at de tænker over det. Det vil ofte afhænge af hvilket humør, man lige er i og hvor træt man er. Men du burde naturligvis børste tænder i samme antal minutter hverdag – i hver fald hvis du ønsker optimal mundsundhed. Dette kan du sikre med et magnetisk lys, som sidder på dit spejl. DU vil aktivere lyset når du starter tandbørstningen og når lyset slukker, så ved du at du er færdig!

LED Flex strips

Vil du gerne kontrollere humøret og vibrationerne yderligere i dit eget hjem og særligt ved din arbejdsstation? Med LED flex strips kan du nemt opsætte lys forskellige steder i hjemmet, som f.eks. under bordet eller i loftet. Med en fjernbetjening kan du nemt skifte lysets farve og dermed også stemningen i dit hjem.