Tag en hyggelig weekendtur til Skive

Skive byder på masser af kultur. Skive Museum ligger midt i byen, og her kan du lære om Skives historie. Tag en tur til Skive Kirke, som er en af de mest imponerende kirker i Danmark. I Skive Teater kan du opleve alt fra opera til stand-up comedy. Skive er også kendt for sine mange musikfestivaler. Skive Festival er en af de mest populære, men der er også Roskilde Festival, Smukfest og NorthSide. Limfjorden Skive er et af de bedste steder at nyde en sommerdag. Du kan slappe af på Skive Strand, tage en tur i Skive Fjord eller besøge Skive Dyrehave. For dem der søger en adrenalinpump, er Skive Travbane det perfekte sted, hvor du sammen med familien kan få en super oplevelse sammen tid med en god omgang motion. Læs her omkring de mange muligheder for dig og hele familien.

Masser af spændende oplevelser for hele familien

Skive er en af de mest spændende byer i Danmark, og der er noget for enhver smag. Skive Museum ligger midt i byen, og her kan du lære om Skives historie. Tag en tur til Skive Kirke, som er en af de mest imponerende kirker i Danmark.

Natur og frisk luft i gode omgivelser

Naturen i Skive er en af de helt store ting som man kan opleve. Når du besøger Skive, kan du B.la. opleve Limfjorden og de mange frodige skove. Derudover kan du sammen med familien nyde godt at af de mange aktiviteter som du og din familie kan laver undervejs i jeres besøg i skive. Tag med familien eller kæresten til skive for at nyde de mange områder som i kan se og opleve. I kan få en masse ro sammentid med at I kan være aktive. Der er rig mulighed for at på morsomme vandreture, hvor alle kan være med.