Sådan opgraderer du din stil i 2022

Så er det blevet et nyt år, og for mange af os er det et perfekt tidspunkt til at reevaluere vores vaner og mål for året. Vil du gerne give din stil et ekstra boost i 2022, er du kommet til det rette sted! Læs videre for at få fire tips til at blive tiptop klar til et stilfuldt år!

1. Ryd ud i garderobeskabet

Let’s start with the basics. Har du meget tøj, som du egentlig ikke er vild med længere, kan det være kedeligt og uinspirerende at lede gennem garderobeskabet, når du vil sammensætte et outfit. Derfor er det relevant, at du tager et kig på, hvad du har og overvejer, hvad du vil beholde. En teknik, du kan bruge, er at hænge alt på bøjler, så du kan se, hvilke bøjler du nærmest aldrig vælger. På den måde er du sikker på kun at finde tøj, som du er glad for at gå i, når du åbner klædeskabet.

2. Find din stilinspiration

En god måde at finde ud af, hvordan du gerne vil give din stil en opgradering, er at hente inspiration fra andre. Her er internettet din ven, fordi du kan finde en masse inspiration til din stil på eksempelvis Instagram og Pinterest. Du kan også visualisere dette med et moodboard, så du har et referencepunkt, du kan kigge på, når du planlægger dine outfits.

3. Prioritér komfort

Glem det! Du kommer ikke til at bruge de sko særligt meget, hvis de gør ondt at have på. Det kan være fristende at købe en kjole eller et par sko, fordi de ser flotte ud, men husk at mærke efter, om du føler dig tilpas, når du har det på. Hvis det ikke føles behageligt at have på, er chancen høj for, at det ender med at samle støv derhjemme. Vælg derfor altid tøj og sko, der føles rart at have på, når du shopper.

4. Tænk på detaljerne

Det er detaljerne, der tæller. En enkel måde at opgradere ethvert outfit er ved at have mere fokus på detaljerne, så dit look ser mere intentionelt ud. Du kan gøre dette med dine accessoires ved eksempelvis at matche din taske til dit outfit eller ved at gøre mere ud af små detaljer såsom dine læsebriller. Leder du efter stilfulde læsebriller, kan du ikke gå galt i byen med HART&HOLM. Dette brillebrand tilbyder lækre læsebriller i dansk design, som klæder enhver.