Sådan finder du dig selv igen

Annoncør: Rosemin

Der kan være mange grunde til, at man føler, at man har mistet sig selv. Måske har man været igennem mange travle perioder efter hinanden, hvor man ikke har haft særlig meget tid til sig selv, eller måske har man haft svært ved at prioritere sine egne ønsker og interesser, hvis der eksempelvis er børn eller familie, der kommer i første række. Har du mistet dig selv i den travle hverdag, så kan du her få gode råd til, hvordan du finder dig selv igen.

Brug mere tid på dig og dine interesser

Det kan måske lyde besværligt, men det er vigtigt, at du finder tid til dig selv og dine interesser – selv hvis du har travlt. Når du har fri fra arbejde, bør du sætte tid af til dig selv, så du ikke mister dig selv i huslige pligter, arbejdsopgaver og lignende.

At bruge tid på sig selv behøver hverken at være tidskrævende eller besværligt. Måske du skal shoppe efter nyt modetøj til store kvinder i str. 43-62, eller måske skal du bruge en god creme i din aftenrutine. Har du former, kan du finde tøj til store kvinder på nettet, som er flatterende, og som fremhæver dine former fremfor at gemme dem væk. Det er stensikkert noget, som vil hjælpe dig med at finde dig selv igen.

Tjek op på din kalender

Hvis du synes, at du altid har mange ting om ørene, kan det være fordi, du altid har noget at se til. Ønsker du mere tid til dig selv, kan du tjekke op på din kalender for at finde ud af, om der er noget, du godt kan undvære at deltage i. Jo færre ting du har i din kalender, jo mere tid har du til dig selv, så du kan prioritere dig selv, selv hvis du har en travl kalender.