Spar penge når du flytter i hus

Det er en dyr fornøjelse at flytte i hus. Derfor er det også vigtigt at overveje, hvor der er penge at spare. Det vigtigste når du skal spare penge, er at få et overblik over, hvor mange penge du har, og hvor mange penge, du har brug for til at flytte i hus. Du kan eksempelvis lave dette overblik i et Excel-ark.

De store besparelser

Hvis du mangler mange penge, er det nødvendigt at finde nogle store ting du kan spare på. En af dem, kan være energi. Mange mennesker bruger rigtigt mange penge på energi, men det er faktisk ret let at spare penge på den front. Det kræver bare f.eks. et skift fra luft til vand varmepumpe. Du kan ovenikøbet søge tilskud til energibesparelser og få penge til dit projekt.

En anden måde hvorpå du kan spare mange penge, er ved at renovere noget af dit hus selv. Det kan virke lettere at betale en håndværker for at gøre det, men det koster mange penge. Derfor kan det godt betale sig at gøre noget af det selv.

Det letteste selv at gå i gang med, er malearbejde. Det tager lang tid, men det er relativt let at få til at blive pænt, og det er et hyggeligt arbejde at gå og nusse med. Når du selv skal male, er det smart at købe nogle gode pensler.

Køb brugt

En anden god måde at spare penge på, er at købe møbler og andre ting brugt. Du tænker måske, at det brugte ting har en dårlig kvalitet, men tit får du meget for pengene.

En oplagt ting at købe brugt er en sofa. Sofaer er dyre fra ny, og tit kan du finde nogle sofaer, der ikke er blevet brugt så meget brugt. Du kan finde brugte sofaer i facebookgrupper eller på dba.dk