Hvad skal du shoppe, inden du skal ud at rejse?

I tiden op til en rejse er der ofte et højt spændingsniveau. Måske skal du rejse til et nyt land for første gang, eller måske skal du rejse til din yndlingsdestination for syttende gang – det bliver sjældent mindre spændende af den grund. Men en rejse inkluderer også en hel del forberedelse, og det er ikke sikkert, at du har alle de ting, du kan få brug for på rejsen. Herunder kan du læse mere om, hvad det er godt at have shoppet, inden du rejser.

En hat af den ene eller anden slags

Hvis du skal et sted hen, hvor solen bager ned på dig i stort set alle døgnets timer, vil du hurtigt fortryde det, hvis du ikke har taget en hat med. Det kan være en hvilken som helst hat, der både kan give din hovedbund beskyttelse, men også til dels dit ansigt og din nakke. Det bliver hurtigt en langtrukken ferie, når du først er blevet solskoldet i ansigtet.

Ekstra plads til opbevaring

Hvis du skal på en rejse, hvor du ved, at du ikke kan undgå at købe en masse nye ting med hjem, er det smart at være forberedt og købe noget mere plads til opbevaring – her kan du finde nogle nye tasker til rejsen.

Rigeligt med solcreme

Uanset om det er en skiferie eller en charterferie sydpå, du skal på, er solcreme en essentiel ting at have med. På skiferien er der både refleksion fra sneen og skibrillerne, mens der sydpå bare er solskin uden pauser. Skal du sydpå til et hotel, hvor du ved, du skal i poolen, er det smart at investere i en vandfast solcreme. På den måde skal du ikke tage et nyt lag på lige så ofte, som du ville skulle med en normal solcreme.