Her er de største køkkentrends lige nu

Køkkenet er det helt centrale samlingsstedet for hele familien og hjerterummet i de fleste huse. Det er her, hele familien samles om et hav af fællesaktiviteter, alt fra aftensmad til brætspil, og derfor er det vigtigt, at køkkenet skaber de helt perfekte rammer for netop den hygge, der er så central for enhver familie. Men køkkenet skal stadig være funktionelt, og står du og skal til at indrette et helt nyt køkken, er det vigtigt, at du både husker hyggen og funktionaliteten, som netop er kendetegnende for nutidens køkkentrends. Skal du blot udskifte få elementer i dit gamle køkken, eller er du på udkig efter et helt nyt et af slagsen, bør du læse med her, når vi præsenterer dig for de største køkkentrends i 2019, som samler både funktionalitet og hygge.

Karismatisk køkkenalrum

Lige nu er det topmoderne med køkkenalrum i de danske hjem. Et køkkenalrum sikrer, at du kan bruge tid med din familie, selvom du laver aftensmad, og når I alle befinder jer i samme rum, styrker det familielivet. Har dit hjem ikke et køkkenalrum i forvejen, kan det koste en del penge at få det lavet, fordi du måske skal have væltet vægge og flyttet afløbsrør, men det er alle pengene værd, når du først ser det færdige resultat og oplever, hvordan du får mere kvalitetstid med din familie. Undersøg eventuelt mulighederne for et samlelån hos Santander, så du ikke pludselig har forskellige lån rundt omkring at holde styr på.

Prangende planteliv

Et rigtig godt tip for at skabe mere hygge i det lille hjem er at investere i en masse grønne planter. Planter er et must-have i alle hjem lige nu, både fordi de skaber et godt indeklima, og fordi de tilfører ekstra liv og hygge til rummene. Planterne kan både være velduftende krydreurter og dekorative pynteplanter – så længe de er grønne, er de moderne.

Gyldne greb

Messing er meget moderne lige nu, og hvis du også vil være med på moden, skal du skifte det gamle armatur og greb på skabe og skuffer ud med det guldlignende materiale messing. De gyldne greb giver dit køkken et flot og luksuriøst look, selvom det ikke koster det mange penge. Selv små ændringer kan få stor betydning for det samlede look af dit køkken.

Mørke materialer

Det hvide køkkenlook kan man finde i mange skandinaviske hjem, og det skyldes blandt andet, at den hvide farve passer til det meste og aldrig rigtig går af mode. Men et helt hvidt hjem kan også hurtigt fremstå både upersonligt og sterilt, og det er der ikke meget hygge ved. Heldigvis er det helt nye farvetoner, der er på mode lige nu – nemlig de mørke. Vil du følge tidens trends, skal du derfor investere i flere mørke materialer i dit køkken – du kan eksempelvis male dine vægge i mørke nuancer eller udskifte skabslåger og bordplade med mørke materialer. Det er blandt andet farverne mørkegrå, flaskegrøn, natteblå og mørkebrunt træ, der især er populære lige nu.

Vi håber, at denne artikel har givet dig et indblik i, hvordan du gør dit køkken både hyggeligt, funktionelt og moderne, ligegyldigt om det blot skal friskes lidt op, eller om det trænger til den helt store overhaling.