5 sommer-musthaves til kvinder

Sommeren er allerede trådt solidt ind i Danmark i 2018. Solskinstimerne har været overraskende mange, og det er vi en del, der ikke har været forberedte på. Dette da de sidste par somre ikke har være prangende. Vi har blandt andet tømt alle skabe for sommertøj, så nu er der ikke mere. Det kræver en gedigen opfriskning, så du kan være klar til den danske sommer. Disse nedenstående 5 ting, skal du have til sommer.

 

1. Let fodtøj

Dine fødder vil meget gerne kunne ånde i sommervarmen. Der er ikke noget værre end indelukkede fødder i tennissko. Og disse tennissko skal du have til at stå ude i flere døgn efter, for at få den sure lugt ud af dem. Du kan se et udvalg af sandaler til damer her.

 

2. Solcreme og aftersun

Om sommeren trænger din hud til ekstra beskyttelse og fugt. Derfor bør du altid have en solcreme med dig. Skal du på en strandtur, så skal du også have solcreme med og smøre dig ind i den, når du har været i vandet. Da er huden hele tiden beskyttet. Efter turen er det en god idé at bruge aftersun, fordi det er behageligt at få en kølig lotion på, når du kommer hjem. Den er ligeledes med til, at du ikke skalder den flotte farve af.

 

3. Neglelak

Der er ikke noget som at få en ny neglelak på for kvinder. Man føler sig så feminin, og det er hyggeligt med en ny farve hver uge. Om sommeren kan du rigtig vise farver frem på tæerne også.

 

4. Strandhat

Det er blevet ret moderne med solhatte, kasketter og andet. Både fordi de er praktiske, og der findes mange smarte af dem. Er man den lidt mere sporty type, kan man vælge en kasket, men vil man køre det elegante look, kan man vælge en lys stråhat med bånd.

 

5. Kimono

Kimono er en lidt badekåbe, satin-cardigan sag, som er blevet meget moderne de senere år. Det kan bruges til alt. For eksempel til at tage over på stranden, hvis der bliver lidt køligt, eller når du skal til og fra stranden.