Få hjælp til indretningen af dit hjem

Hjemmet er vores base. Det er vores rede, og det er der, hvor vi føler os bedst tilpas. Det er nok derfor, man plejer at sige, at hjemme er bedst. Derfor skal indretningen af din bolig også afspejle den følelse af hjemlighed, og det kan godt være svært. Der er flere hundrede måder at kombinere farvenuancer, møbelmaterialer og lampeskærme på, og der er endnu flere muligheder, når det kommer til, hvor alt skal stå. Køkkenet og badeværelset er ofte nogle af de steder, hvor det kan være kompliceret at indrette, da det funktionelle gerne skal smelte sammen med det æstetiske, og det er ikke altid at opvaskemaskiner, mikrobølgeovne og toiletruller er en fryd for øjet. Det kan af den grund være en fordel at hyre en privat indretningsarkitekt, der har speciale i indretnings-nichen, som er køkkener, luksusbadeværelser og garderober. Det er her, at alle de små detaljer kommer frem, så din personlighed skinner igennem på indretningen.

Tjekliste over den gode indretningsarkitekt – 3 egenskaber du skal kigge efter

Der er dog nogle enkelte ting, som du skal være opmærksom på, når du hyrer indretningsarkitekter. Stil og indretning er utrolig subjektivt, så det handler om at finde en samarbejdspartner, som kan se begge sider af sagen med faglige og æstetiske briller. Indretningen skal gerne passe til dig, så derfor nytter det ikke at hyre nogle, som blot kopirer køkkendesignet fra det seneste boligmagasin. Derfor er der herunder samlet 3 egenskaber, som du skal kigge efter, når du vælger en indretningsarkitekt.

Ingen standardløsninger

Det er utrolig vigtigt, at du ikke bliver tilbudt en standardløsning. Det koger i bund og grund dig ned til et standardmenneske, som blot får en løsning, der står skrevet i indretningsarkitektens gemmebog. Standardløsninger bærer ikke personlige præg eller unikke linjer, og det er ikke det, som du leder efter, når det kommer til indretningen af dit eget hjem. Der skal gerne være en symbiose mellem din smag og boligens formåen. Det bringer os videre til næste punkt.

Balance mellem din stil og boligens arkitektur

Find en privat indretningsarkitekt, der formår at samle din stil og boligens arkitektur i én samlet løsning. Det kan være svært at finde ud af på forhånd, men prøv at se på noget af det arbejde, de før har lavet. Derudover kan du lægge mærke til, hvor meget de lytter til dine ønsker, når du snakker med dem. Den rigtige balancegang i indretningen gør, at du får et produkt, der er udarbejdet med passion og med vægt på egne behov.

Erfaring og referencearbejde

Det er altid godt at have referencearbejde og erfaring, og hvis du kan finde en indretningsarkitekt med meget arbejde, som du kan lide, på CV’et, så er det et godt tegn.

Indret dit hjem på ny

Overvejer du derfor at forny dit hjem og gøre køkken og badeværelse til et unikt rum med personlige særpræg, der samler hverdagsglæde og livsnydelse i én pakke? Så kan du læse mere om private indretningsarkitekter hos KUBIKindretning.dk ved at følge linket.