Skal din virksomhed flytte lokaler? Så se her

Der kan være mange årsager til, at din virksomhed nu skal skifte de gamle rammer ud med nogle nye, og uanset hvilke årsager, der måtter være for dig og din virksomhed, så kan en sådan flytning kræve en hel masse arbejde organisatorisk såvel som praktisk. Derfor er der her et indblik i, hvad det for eksempel kan være udover den fysiske flytning.

Husk at oplyse om den nye adresse

Et adresseskift har mange funktionelle aspekter, måske i særdeleshed, når der er tale om en virksomhed. Der er nogle lovgivningsmæssige hensyn, du skal tage i forbindelse med at indberette diverse information til tilsyn og des lige. Ligeledes skal der indberettes med henblik på vand, varme, internet og des lige, så der er fuld gennemsigtighed og godt overblik over disse økonomiske poster i virksomhedens udgifter.

Derudover er det vigtigt at adressen ændres på alt kommercielt, der refererer til virksomheden. Det kan være på en eventuel hjemmeside eller webshop, visitkort, brevpapir, stempler, digitale signaturer og alt, der kan have relevans for lige netop din virksomhed. Det kan være essentielt for kunder og samarbejdspartnere, så der ikke opstår uheldige situationer eller misforståelser af den en eller den anden grad i forbindelse med virksomhedens professionelle virke.

Skab struktur og effektive arbejdsforhold

Det kan også være behjælpeligt for processen, såvel som det endelige resultat, at der er gjort nogle tanker om, hvordan de nye lokaler skal tage sig ud for virksomheden. Altså sæt dig ind i, hvordan de nye lokaler udformer sig og hvordan de bedst kan udnyttes, så du og dine medarbejdere har de bedst mulige rammer for at arbejde både under og efter flytningen. Det er jo ikke sikkert, at virksomheden holder inde med arbejdet under denne Erhvervsflytning. Der kan altså også være nogle ting i den forbindelse, der skal overvejes og tilrettelægges på der, for din virksomhed, er bedste måde.