Indret din stue omkring en lækker loungestol  

Når det kommer til indretning af vores hjem, er vi danskere stolte af, at vi næsten altid har en finger eller to med i spillet. Vi er – hvis vi selv skal sige – ret gode til at ramme den helt rigtige indretning. Men hvem skulle egentlig også kende os lige så godt, som vi selv gør det?

Et indretningstrick, som mange danskere allerede benytter sig af, og som du også vil kunne få stor glæde af at trække ind i din indretning, er at opbygge større dele af et rums eller et hjems indretning op omkring et enkelt element – det kunne eksempelvis være lækre loungestole.

En indretning der både er god for øjet og for kroppen

Hvis du blot minder en smule om de mange andre danskere, som også lige nu er i gang med at indrette deres hjem i lige præcis deres personlige stil, så har du samtidig nok også en god idé om, at der i din indretning både skal være plads til noget lækkert for øjet og for kroppen.

For god indretning er både til, for at man virkelig kan falde for det udtryk, et hjem har, men i bund og grund vil mange nok godt kunne blive enige om, at der aldrig skal gås ned på god komfort.

Din egen stil i dit eget hjem  

Først og fremmest handler det for dig om at skabe et hjem, som er indrettet efter din personlige stil. For selvom det kan være fristende at finde alt fra valget af puder til type af gulv i de mange blade og magasiner, så er personligheden kun noget, du selv kan få frem.

Dit hjem skal afspejle dig og din familie. Her skal der både være plads til de helt lækre loungestole, som hele familien kan få glæde af, og de mindre nips ting og sager som alle fortæller en historie.