På ferie med armen i gips

Hvis du er kommet i den uheldige situation, at du eller en i din nærmeste familie har brækket armen, lige inden i havde planlagt at tage af sted på ferie, så frygt ej! Løsningen er et vandtæt badeovertræk til armen i gips, som du kan få fra blandt andet Specific Care. På den måde kan I alligevel tage på ferie, blot med en arm i gips, uden at det skal ødelægge noget for oplevelsen!

Hvad er Specific Care?

Specific Care er en del af Danmarks førende lægemiddelgrossist for apoteker og hospitaler, og tilbyder helt generelt omsorgsløsninger og produkter, som er med til at hjælpe dem, der her brug for det. Det er altså lige meget om det er til en enkelt ferie med armen i gips, eller til et længerevarende forløb! Der forhandles med stor kvalitet, og et produkt fra dem, er dermed også et produkt, der virker samt giver mening for vedkommende, der tager produktet i brug. Foruden de enkelte privatmenneskers brug af produkterne, er der også et vidst aspekt i Specific Care, der henvender sig til de arbejdende i sundhedssektoren, der dag ind og dag ud skal yde høj service. Disse har dermed brug for de bedste vilkår og løsninger, så både ressourcer og arbejdsprocesser i sundhedssektoren kan optimeres.

Hvordan fungerer et vandtæt badeovertræk?

Et vandtæt badeovertræk fra Specific Care kommer fra linjen Impervious, der er yderst succesfuldt blandt badebeskyttere. Navnet betyder uigennemtrængelig, og det er præcis hvad badeovertrækket tages i brug for. Det vandtætte overtræk er en tætsluttende og velsiddende beskyttelse mod vand, og findes både til armen, men også til ben eller sår på kroppen. Disse badebeskyttere er godkendt efter høje standarder, og kan derfor bruges både på badeferien, men sågar også i sundhedssektoren på hospitalet. Med en badebeskytter bliver, det at tage på ferie og samtidig holde gipsen tør, let som en leg!