Den batteridrevne værktøjskasse

Der er mange fordele ved, at en stor del af værktøjet nu kører på enten strøm eller batterier – den vigtigste nok værende at det simplificerer og effektiviserer arbejdet en hel del frem for det manuelle værktøj.

Hvilket batteridrevent værktøj er et must i din værktøjskasse? Det dykker vi lidt ned i her, så du kan nå at skrive disse ønsker på ønskesedlen, inden vi rammer jul – og ellers er der jo altid din næste fødselsdag.

De mest nødvendige gadgets

Øverst på enhver liste er selvfølgelig en elektrisk skruemaskine og en boremaskine. Gode til en boremaskine er de stærke hss bor. Hss bor kan bore i selv de mest sejlivede materialer ( læs mere om hss bor her )

Det er også en god idé at have en stiksav, specielt hvis du arbejder meget med træ i dit værksted. Her er en excentersliber også rigtig god at have med, til effektivt at slibe træoverflader. Der fås diverse både store og små elektriske og motordrevne save, som du kan bruge til forskellige opgaver både indendørs og udendørs.

Tilbehør til dit batteridrevne værktøj

Batteridrevet værktøj kommer som oftest med genopladelige batterier, som du kan oplade og genanvende så mange gange, som det skal være. Det er dog alligevel altid en god idé at have et par ekstra batterier liggende på lager, så du ikke skal stoppe midt i din arbejdsgang for at vente på, at batteriet bliver opladet. Til batterier skal du selvfølgelig også have en lader, så du overhovedet kan oplade dem. Som oftest vil der medfølge en lader, når du køber et batteridrevet værktøj, og de ekstra batterier kan du med garanti købe ved siden af hos din forhandler.

Nu snakker vi godt nok om en værktøjskasse til dit værktøj, men endnu bedre er det faktisk at købe en taske til opbevaring, da værktøjet her bliver bedre beskyttet.