Rejsen mod det moderigtige skæg

Går du en tur rundt omkring i de store byer herhjemme – både hovedstaden men også både Aarhus, Aalborg og Odense – så vil du opleve, hvordan især en trend hos mændene kun har vokset sig større og større de seneste par år. Her taler vi selvfølgelig om den velsoigneret skægvækst, som mange af mændene går rundt med.

Står du selv overfor at skulle starte din egen rejse mod det moderigtige skæg, er der mange forskellige ting, du skal have styr på – alt fra forskellige længder og til den helt rigtige skægolie. Her bliver du taget godt i hånden igennem hele rejsen.

Beslutningen om at gro skægget ud  

Det allerførste, der sker i forbindelse med den proces, det kræves for at opnå den helt rigtige skægvækst, er den bagvedliggende beslutning om rent faktisk at starte hele processen.

Det er bestemt ikke alle, som er lige så trygge i at starte denne rejse op, men dem, som vælger at springe ud i det, vil også hurtigt opleve, hvordan deres skæg i sig selv bliver en helt central del af den stil, de har og det udtryk, som du skaber igennem dette udseende. 

Den første fase af mange

Man går selvfølgelig ikke blot fra ikke at have noget skæg til at have et, som kan kæmpe med dem, vi alle møder rundt omkring i de mange danske byer. Der ligger nemlig meget arbejde bagved det helt rigtige og stilfulde skæg, og det skal man være opmærksom på, inden man påbegynder den vilde rejse.


Der kommer med andre ord nok til at være faser – især i starten – hvor skægget er hverken eller. Det skal altså nærmest være skidt, før det kan blive bedre, og dette er vigtigt at have med i tankerne, da det ellers hurtigt kan blive fristende at droppe rejsen.

De mange måder at tage sig godt af skægget  

Når det stilfulde skæg endelig begynder at tage god form, er det helt centralt, at du samtidig husker på at tage dig godt af dette. For som sagt kræver det en del arbejde at fastholde skægget, således det altid netop udstråler det udtryk, som du leder efter.

Her er der altså både tale om brugen af de helt rigtige produkter, et fokus på god soignering og selvfølgelig den helt rigtige skægolie, som netop holder skægget sundt og i en god tilstand, således det moderigtige og vilde look nemt bliver opretholdt.