5 perfekte gaver til din kone på Valentinsdag

Det er den tid på året igen! Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, og hvis du er som de fleste mænd, er du måske i gang med at finde på den perfekte gave til din kone. Uanset om du har været gift i 10 år eller 10 måneder, kan det være en udfordring at finde en betænksom, unik gave, der vil få din kone til at smile. Men bare rolig – vi er her for at hjælpe dig. Her er fem gaveideer, der helt sikkert vil glæde enhver kone på Valentinsdag.

1. En luksuriøs øjenvippeserum

Komplimenterer din kone dig altid for, hvor lange og tykke dine øjenvipper er? I så fald vil hun blive glad for at modtage sit eget øjenvippeserum. Denne luksuriøse serum indeholder biotin, E-vitamin og panthenol, der hjælper vipperne til at se længere, tykkere og sundere ud ved regelmæssig brug. Det bedste af det hele er, at det er sikkert for følsomme øjne og kontaktlinsebærere.

2. En behagelig amme BH

Hvis din kone er nybagt mor, er der stor sandsynlighed for, at hun har et desperat behov for nye BH’er. Og hvad kunne være mere betænksomt end en amme BH? Med nem adgang med én hånd til amning samt indbygget støtte og komfortfunktioner er en god amme-bh en nødvendighed for enhver ammende mor. Vi er vilde med modellerne fra ThirdLove, som fås i mange forskellige størrelser og farver, der passer til enhver smag.

Et gavekort til en spadag

Selv de travleste mødre har brug for lidt tid til at slappe af og forynge sig. Hvis din kone altid løber rundt og tager sig af alle de andre, kan du forkæle hende med et gavekort til hendes yndlingsspa eller -salon til en dag i spa. Hun kan nyde en afslappende massage, en ansigtsbehandling eller manicure/pædiatrisk behandling, mens hun bliver forkælet af de professionelle. Stol på os – hun fortjener det!

4. En skræddersyet fotobog

Elsker din kone at se på billeder af jeres familie? Hjælp hende med at genopleve alle hendes yndlingsminder med en skræddersyet fotobog fra Shutterfly. Du kan selv vælge bogens form, størrelse, stil og layout samt hvilke billeder der skal være med. Tilføj nogle hjertelige teksttekster for at gøre den virkelig speciel. Hun vil værdsætte denne gave i mange år fremover.

5. Et år med dates

Hvis din kone altid klager over, at hun aldrig har tid til sig selv, kan du give hende kvalitetstid i gave med denne unikke gaveidé – et år med dateaftener! Du kan købe 12 forud planlagte date night-voucher fra Date Night In Box eller lave dit eget DIY-voucherhæfte med sjove idéer som “middag og en film”, “en gratis massage” eller “en aften i byen” Uanset hvad du vælger, vil hun helt sikkert sætte pris på noget kvalitetstid alene med sin mand på Valentinsdag.

Det behøver ikke at være svært eller dyrt at finde den perfekte Valentinsdagsgave til din kone. Vælg blot en gave, der viser, hvor meget du holder af hende, og som gør hendes liv lettere eller sjovere. Fra luksuriøse skønhedsprodukter til afslappende spadage til kære fotobøger fyldt med familieminder – en af disse fem gaver vil helt sikkert få et smil frem på hendes ansigt den 14. februar!