Trænger du til ferie? Derfor skal du overveje en tur til Toscana

Hvis du trænger til ferie, og hvis du gerne vil besøge en del af verden, hvor fokus på afslapning og livsnydelse er i centrum, skal du overveje at bestille en tur til Toscana. Toscana er en rig region, når det kommer til både natur og kultur, og det er derfor ikke overaskende, at Toscana er blandt de mest elskede regioner i hele Italien.

Det synes vi også hos Vindrose Rejser, og vi tilbyder derfor masser af rejser til Toscana. Se vores rejser til Toscana her og bestil i dag.

Unikke scenarier med mange spændende oplevelser

Toscana er verdenskendt for sine rullende bakker, der indtages af både vinranker, kornmarker og frodige skove. I Toscana er naturen helt unik, og du kan altid finde en god udsigt, der kan nydes i de fredelige omgivelser.

Toscanas historie træder dog også tydeligt frem i landskabet, hvor du finder storslåede renæssancepalæer og hyggelig små middelalderbyer med historiske bymidter, der stråler af autentiske italiensk historie.

Du kan naturligvis heller ikke tage til Toscana uden også at besøge den indbydende by Firenze. Firenze var et økonomisk centrum i store dele af europæisk historie, og som følge af den økonomiske fremgang blomstrede både kunst, kultur og arkitektur. Firenze byder således på imponerende renæssancebyggerier over hele byen, hvor Santa Maria del Fiore katedralen naturligvis er det tronende højdepunkt, som alle besøgende må lægge et smut forbi.

Toscana strækker sig også helt ud til kysten, hvor du kan opleve billedskønne scenerier og lige så meget smuk arkitektur, som du finder i Firenze. Her må du naturligvis også slå et smut forbi Pisa, som har meget andet at byde på end det ikoniske skæve tårn.

I Toscana kan du desuden gå på opdagelse blandt unikke lokale delikatesser, og Toscana er således en perfekt destination for alle med en forsmag for vin, ost og lignende.